РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (247)Журнали та продовжувані видання (12)Наукова періодика України (1)
Пошуковий запит: (<.>U=У542.4$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 131
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Завадинська О. Ю. Організація ресторанного господарства за кордоном : Навч. посіб. — К., 2003
2.

Крилова Л. В. Організація ресторанного господарства за кордоном : навч. посіб. — Донецьк, 2007
3.

Зубар Н. М. Логістика у ресторанному господарстві : навч. посіб. — К., 2008
4.

Ковальчук Т. І. Менеджмент та маркетинг у громадському харчуванні : тлумач. термін. слов. (англ., рос. та укр. мови). — К.: Центр учб. л-ри, 2008
5.

Скрипко Т. О. Менеджмент готельно-ресторанного господарства : навч. посіб. — Л., 2012
6.

П'ятницька Г. Т. Інноваційні ресторанні технології: основи теорії : навч. посіб. — К.: Кондор, 2013
7.

Сало Я. М. Технологія ресторанної справи : навч.-практ. посіб. — Л.: Афіша, 2013. — 559, [20]: іл.
8.

Крилова Л. В. Організація роботи сомельє : навч. посіб. для студентів ВНЗ. — Донецьк: ДонНУЕТ, 2013
9.

Wu-Chung Wu Performance evaluation of implementation CRM systems into catering industry: the application of data envelopment analysis // Актуал. проблеми економіки. - 2013. - № 12.
10.

Kuan-Yu Chen Assessing the effects of restaurant-related attributes on customer behavioral intentions // Актуал. проблеми економіки. - 2014. - № 3.
11.

Михайлова М. В. Удосконалення комплексу маркетингу закладів ресторанного господарства з урахуванням специфіки ресторанних послуг // Бізнес Інформ. - 2013. - № 8.
12.

Усіна А. І. Організація послуг харчування : підруч. для студентів ВНЗ. — Харків: ХНУ МГ, 2014
13.

Abesadze N. Statistical data of differentiation of tourist expenses // Фін.-кредит. діяльність: проблеми теорії та практики : зб. наук. пр. - 2016. - Вип. 2.
14.

Граділь А. А. Міжнародний та вітчизняний досвід розвитку формату "арт-кафе": особливості, тенденції, фактори успіху // Екон. вісн. Нац. техн. ун-ту України "КПІ" : зб. наук. пр. - 2016. - Вип. 13.
15.

Ткачук Т. М. Параметричне оцінювання конкурентоспроможності франчайзингових туристичних мереж // Бізнес Інформ. - 2017. - № 3.
16.

Романова А. Аналіз становлення і розвитку медичного туризму в Україні у контексті світового економічного простору // Проблеми і перспективи економіки та упр.. - 2017. - № 1.
17.

Побоченко Л. М. Світовий ринок туристичних послуг: масштаби, структура та динаміка // Стратегія розвитку України. - 2013. - № 2.
18.

Romanova A. Global trends of tourism development // Вісн. Київ. нац. торг.-екон. ун-ту. - 2017. - № 6.
19.

Ткачук Т. Віртуальні франчайзингові туристичні мережі світу // Зовн. торгівля: економіка, фінанси, право. - 2018. - № 1.
20.

Глушко В. Просування туристичних послуг // Зовн. торгівля: економіка, фінанси, право. - 2018. - № 1.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського