РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (25)Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.9$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 18
Представлено документи з 1 до 18
1.

Беличева Н. А. Гигиеническая оценка предприятий пищевой промышленности, на которых проведена государственная санитарно-эпидемиологическая экспертиза. — 2006 // Запорож. мед. журн.
2.

Герасимова В. Г. Технические моющие средства. Современные особенности проведения гигиенических исследований и гигиенической регламентации для пищевой промышленности. — 2007 // Хім. пром-сть України.
3.

Мельниченко Т. І. Гігієнічні аспекти застосування синтетичних барвників у харчовій промисловості : автореф. дис... канд. біол. наук : 14.02.01. — К., 2009
4.

Чорний М. В. Санітарія і гігієна на підприємствах з виробництва та переробки молока й молочних продуктів : навч. посіб. — Х.: Гриф, 2010
5.

Шапаєва О. С. Гігієнічна оцінка денної динаміки розумової працездатності учнів молодшої школи з різною організацією фізичного виховання // Зб. наук. пр. співробітників НМАПО ім. П. Л. Шупика. - 2014. - Вип. 23, кн. 3.
6.

Бочарова О. В. Управління безпечністю товарів : підручник. — Одеса: Атлант, 2014
7.
Вимоги санітарії і гігієни праці при переробці м'яса і м'ясних продуктів : [навч. посіб.]. — Мелітополь: Вид. будинок Мелітоп. міськ. друк., 2016
8.

Evtushenko O. Development of the occupational safety in the food industry with regard for the risk-based approach // Ukr. Food J.. - 2016. - 5, № 1.
9.

Яворовський О. П. Оцінка здоров'я операторів з розливу безалкогольних та слабоалкогольних напоїв корпорації "Оболонь" за даними періодичних медичних оглядів // Укр. журн. з проблем медицини праці. - 2017. - № 2.
10.

Якубчак О. М. Гігієна м'яса (концепція аналізу ризиків в критичних точках управління) : [навч. посіб.]. — Київ: Компринт, 2016 - (Навч. посіб. для ВНЗ. Вет. гігієна, санітарія і експертиза).
11.
Гігієна та санітарія переробних підприємств : навч. посіб. для студентів закл. вищ. освіти із спец. 181 - "Харчові технології". — Вінниця, 2018
12.
Харчування дітей перших років життя (0 - 23 місяців) : (клін. настанова). — Вінниця: Нова Книга, 2019
13.

Бочарова О. В. НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції : підручник. — Одеса: Атлант, 2019
14.

Григоренко С. Н. Гигиеническая оценка новых микробных полисахаридов : Дис...канд.мед.наук:14.00.07. — К., 1993
15.

Григоренко С. Н. Гигиеническая оценка новых микробных полисахаридов : Дис...канд.мед.наук:14.00.07. — К., 1993
16.

Григоренко С. Н. Гигиеническая оценка новых микробных полисахаридов : Дис...канд.мед.наук:14.00.07. — К., 1993
17.

Григоренко С. Н. Гигиеническая оценка новых микробных полисахаридов : Дис...канд.мед.наук:14.00.07. — К., 1993
18.

Романовська Т. І. Основні вимоги до систем управління безпечністю промислового харчового виробництва // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2022. - 28, № 2.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського