Пошуковий запит: (<.>U=Р123.5$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
|
1. |
Шкарупа В. Ф. Основи екології та безпеки товарів народного споживання : Підруч. — К., 2002
|
2. |
Нога І. В. Механізм дії високого тиску і температури на деякі мікроорганізми та вітаміни : автореф. дис... канд. фіз.-мат. наук. — Х., 2008
|
3. |
Григорович Г. О. Невротичні розлади у працівників вугільної галузі (клініка, діагностика, принципи відновної терапії і профілактики) : Автореф. дис... канд. мед. наук. — Х., 2007
|
4. | Забруднення продуктів харчування радіонуклідами, пестицидами, нітратами : навч. посіб. — Чернівці: Рута, 2007
|
5. |
Ковальчук Н. М. Оцінка потенційного інтегрального ризику для споживачів сільськогосподарської продукції, забрудненої пестицидами одного хімічного класу (на прикладі фунгіцидів класу тріазолів). — 2011 // Лікар. справа.
|
6. |
Бабчук С. М. Контроль вмісту кадмію в посуді комп'ютерною системою. — 2012 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
|
7. |
Сімахіна Г. О. Технологічні аспекти підвищення біодоступності основних функціональних нутрієнтів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 50.
|
8. |
Погребняк О. О. Методи обробки продуктів на сучасному харчовому виробництві // Ліки України. - 2015. - № 4.
|
9. |
Сусол Н. Ітеративна модель управління ризиками приготування небезпечної продукції ресторанного господарства // Вимірюв. техніка та метрологія : міжвід. наук.-техн. зб. - 2016. - Вип. 77.
|
10. |
Клюсов О. М. Професійна адаптація медичних працівників, які надають паліативну допомогу // Реабілітація та паліатив. медицина. - 2016. - № 2.
|
11. |
Козій Т. В. Вплив антимікробного пакування на забезпечення якості і безпечності харчових продуктів в умовах війни // Екон. вісн. ун-ту/Ун-т Григорія Сковороди в Переяславі. - 2022. - Вип. 53.
|