РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (40)Автореферати дисертацій (5)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.02<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 56
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Янчевский В. К. Производство и использование пищевых добавок в питании человека // Вісн. аграр. науки. - 2000. - № 7.
2.

Сукманський О. І. Біологічна дія ізофлавонів (огляд літератури і власних досліджень). — 2002 // Журн. Акад. мед. наук України.
3.
Новости о наших продуктах. — 2003 // Междунар. мед. журн.
4.

Мирошниченко Н. В. Результаты применения биологически активной добавки к пище "Лимфосан иммуностимулирующий" у студентов медицинского университета. — 2004 // Вестн. физиотерапии и курортологии.
5.

Печиборщ В. П. Функціональний стан організму курсантів за умов корекції харчового раціону біологічно активними компонентами // Військ. медицина України. - 2004. - 4, № 3.
6.

Пересічний М. І. Підсолоджувальні речовини у харчуванні людини : Моногр. — К., 2004
7.

Карпенко П. О. Роль продуктів харчування, збагачених пробіотиками, в профілактиці захворювань. — 2004 // Журн. практ. лікаря.
8.

Черненко В.  Влияние пищевых волокон на функции пищеварительной системы. — 2004 // Ліки України.
9.

Спиридонов С. В. Біологічно активні домішки, їх актуальність, проблеми створення // Фітотерапія. - 2006. - № 1.
10.

Дмитренко Н. П. Изучение возможности эндогенного синтеза формальдегида из креатина у людей в зависимости от их инфицированности Хеликобактером пилори // Доп. НАН України. - 2007. - № 9.
11.

Кисличенко В. С. Одержання та стандартизація сухого екстракту з капусти брокколі. — 2007 // Запорож. мед. журн.
12.

Козярин И. П. Возрастные особенности применения биологически активных добавок. — 2007 // Соврем. педиатрия.
13.

Украинцев С. Е. Пищевые волокна и пребиотики: сходство и различия. — 2007 // Соврем. педиатрия.
14.

Струс О. Е. Стабилизация биотехнологического сырья для создания лечебно-профилактических средств // Експерим. і клініч. медицина. - 2008. - № 1.
15.

Остапченко Л. І. Вплив харчових добавок із різним механізмом дії на структурно-функціональний стан шлунка : монографія. — К., 2008
16.

Ткачишин В. С. Биологически активные вещества, применяемые в медицине. — К.: Информ.-аналит. агентство, 2008
17.

Гураль Л. С. Технологія отримання біологічно активних речовин із ракоподібних : автореф. дис... канд. техн. наук. — О., 2008
18.

Городецька І. Я. Позиціонування дієтичних добавок, функціональних харчових продуктів та харчових продуктів для спеціального дієтичного споживання як однієї з груп товарів аптечного асортименту. — 2009 // Фармац. журн.
19.

Гученко М. М. Синтетичні складові харчових продуктів як чинник формування канцерогенно-екологічного ризику. — 2009 // Екол. безпека.
20.

Маслова Н. Ф. Фармакологические эффекты нового препарата "Биполан", разработанного на основе экстракта черноморских мидий. — 2009 // Фармаком.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського