РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (707)Журнали та продовжувані видання (86)Автореферати дисертацій (12)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.0$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 288
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Кузьминская Е.  Метод расчета усваиваемости белков пищевых продуктов. — 1998 // Укр. журн. мед. техніки і технології.
2.

Бабич А. О. Соя для здоров'я і життя на планеті Земля. — К.: Аграр. наука, 1998
3.

Матасар І. Т. Система гігієнічного моніторингу впливу харчування на здоров'я працездатного населення територій України, забруднених радіонуклідами, важкими металами та агрохімікатами : Автореф. дис... д-ра мед. наук: 14.02.01. — К., 1998
4.

Пересічний М. І. Наукове обгрунтування та розробка технологій продуктів громадського харчування радіозахисної дії : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.16. — К., 1999
5.

Деревянко Л. П. Эламин - йодирующая радиозащитная добавка из морской капусты. — К., 1999
6.

Юрчак В. Г. Дослідження радіозахисних та сорбційних властивостей макаронних виробів з пектиновмісними добавками // Вісн. аграр. науки. - 1999. - № 3.
7.

Мамченко Г. Ф. Жизнь и лечение по законам природы: Натуропатия. Фитотерапия. Гомеопатия : Руководство по самооздоровлению. — К.: Здоров'я, 1999
8.

Сімахіна Г. О. Екологічні та медико-біологічні аспекти отримання сублімованих вуглеводовмісних продуктів. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
9.

Ванханен В. В. Питание здорового и больного человека. — Донецк: Донеччина, 2000 - (Сер. "Медицина").
10.

Щелкунов Л. Ф. Пища и экология. — О.: Optimum, 2000
11.

Янчевский В. К. Производство и использование пищевых добавок в питании человека // Вісн. аграр. науки. - 2000. - № 7.
12.
Оздоровлююче природне харчування, розвантажувальна дієтотерапія : Матеріали міжнар. наук.-практ. конф., (Поляна, 6 - 9 жовт. 2000 р.). — Ужгород, 2000
13.

Зубар Н. М. Фізіологія харчування : Практикум: Навч. посіб. — К., 2001
14.

Орлова Н. Я. Фізіологія та біохімія харчування : Підруч. — К., 2001
15.
Сборник тезисов второй Всеукраинской научно-практической конференции "Питание и здоровье. XXI век. Клиническое применение продукции "NSP". — К., 2001
16.

Матасар І. Т. Гігієнічна оцінка стану харчування працездатного населення в сучасних екологічних умовах : Автореф. дис... д-ра мед. наук : 14.02.01. — К., 2001
17.

Чепига М. П. Стимуляція здоров'я та інтелекту: енергетичні засади використання музики, кольору, запахів і навколишнього середовища для навчання і оздоровлення : Навч. посіб. — Л.: Сполом, 2001
18.

Карпова І. С. Лектини лікарських та харчових рослин в індивідуальній дієті. — Полтава, 2002 // Ресурсознавство, колекціонування та охорона біорізноманіття.
19.

Григоров Ю. Г. Сравнительная оценка фактического питания и состояния здоровья людей старших возрастов. — 2002 // Пробл. старения и долголетия.
20.

Капрельянц Л. В. Интенсификация биосинтеза <$E bold alpha>-галактозидазы при использовании в качестве индуктора продуктов ферментативного гидролиза галактоолигосахаридов // Укр. біохім. журн.. - 2002. - 74, № 4Б (Дод. 2).
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського