Пошуковий запит: (<.>U=Р123.0$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 288
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Кузьминская Е. Метод расчета усваиваемости белков пищевых продуктов. — 1998 // Укр. журн. мед. техніки і технології.
|
2. |
Бабич А. О. Соя для здоров'я і життя на планеті Земля. — К.: Аграр. наука, 1998
|
3. |
Матасар І. Т. Система гігієнічного моніторингу впливу харчування на здоров'я працездатного населення територій України, забруднених радіонуклідами, важкими металами та агрохімікатами : Автореф. дис... д-ра мед. наук: 14.02.01. — К., 1998
|
4. |
Пересічний М. І. Наукове обгрунтування та розробка технологій продуктів громадського харчування радіозахисної дії : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.16. — К., 1999
|
5. |
Деревянко Л. П. Эламин - йодирующая радиозащитная добавка из морской капусты. — К., 1999
|
6. |
Юрчак В. Г. Дослідження радіозахисних та сорбційних властивостей макаронних виробів з пектиновмісними добавками // Вісн. аграр. науки. - 1999. - № 3.
|
7. |
Мамченко Г. Ф. Жизнь и лечение по законам природы: Натуропатия. Фитотерапия. Гомеопатия : Руководство по самооздоровлению. — К.: Здоров'я, 1999
|
8. |
Сімахіна Г. О. Екологічні та медико-біологічні аспекти отримання сублімованих вуглеводовмісних продуктів. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
|
9. |
Ванханен В. В. Питание здорового и больного человека. — Донецк: Донеччина, 2000 - (Сер. "Медицина").
|
10. |
Щелкунов Л. Ф. Пища и экология. — О.: Optimum, 2000
|
11. |
Янчевский В. К. Производство и использование пищевых добавок в питании человека // Вісн. аграр. науки. - 2000. - № 7.
|
12. | Оздоровлююче природне харчування, розвантажувальна дієтотерапія : Матеріали міжнар. наук.-практ. конф., (Поляна, 6 - 9 жовт. 2000 р.). — Ужгород, 2000
|
13. |
Зубар Н. М. Фізіологія харчування : Практикум: Навч. посіб. — К., 2001
|
14. |
Орлова Н. Я. Фізіологія та біохімія харчування : Підруч. — К., 2001
|
15. | Сборник тезисов второй Всеукраинской научно-практической конференции "Питание и здоровье. XXI век. Клиническое применение продукции "NSP". — К., 2001
|
16. |
Матасар І. Т. Гігієнічна оцінка стану харчування працездатного населення в сучасних екологічних умовах : Автореф. дис... д-ра мед. наук : 14.02.01. — К., 2001
|
17. |
Чепига М. П. Стимуляція здоров'я та інтелекту: енергетичні засади використання музики, кольору, запахів і навколишнього середовища для навчання і оздоровлення : Навч. посіб. — Л.: Сполом, 2001
|
18. |
Карпова І. С. Лектини лікарських та харчових рослин в індивідуальній дієті. — Полтава, 2002 // Ресурсознавство, колекціонування та охорона біорізноманіття.
|
19. |
Григоров Ю. Г. Сравнительная оценка фактического питания и состояния здоровья людей старших возрастов. — 2002 // Пробл. старения и долголетия.
|
20. |
Капрельянц Л. В. Интенсификация биосинтеза <$E bold alpha>-галактозидазы при использовании в качестве индуктора продуктов ферментативного гидролиза галактоолигосахаридов // Укр. біохім. журн.. - 2002. - 74, № 4Б (Дод. 2).
|
| |