Орлова Н. Я. Фізіологія та біохімія харчування : Підруч. / Н. Я. Орлова; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2001. - 247 c. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.Розглянуто анатомію та фізіологію окремих органів і систем, пов'язаних з функцією харчування. Наведено характеристику основних макро- та мікронутрієнтів їжі, проаналізовано їх біологічне значення для організму людини. Висвітлено сучасні уявлення про потребу організму в енергії та харчових нутрієнтах. Розкрито сутність біохімічних перетворень білків, ліпідів і вуглеводів в організмі людини. Викладено наукові засади раціонального харчування населення. Індекс рубрикатора НБУВ: Р123.0я73
Шифр НБУВ: ВА611494 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|