Пошуковий запит: (<.>U=П545.146$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 31
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Безусов А. Т. Биотехнологические основы хранения кормового растительного сырья с использованием аммиаксодержащих соединений : Дис...д-ра техн. наук: 05.18.03. — О., 1994
|
2. |
Безусов А. Т. Биотехнологические основы хранения кормового растительного сырья с использованием аммиаксодержащих соединений : Дис...д-ра техн. наук: 05.18.03. — О., 1994
|
3. |
Кавун О. Ф. Консервуюча дія пропіонової кислоти і нових консервантів при заготівлі вологого зерна і силосу : Автореф. дис... канд. с.-г. наук : 06.02.02. — Вінниця, 1998
|
4. |
Кавун О. Ф. Консервуюча дія пропіонової кислоти і нових консервантів при заготівлі вологого зернофуражу і силосу // Вісн. аграр. науки. - 1999. - № 7.
|
5. |
Бєлих В. С. Заготівля, зберігання і якість кормів з використанням хімічних препаратів. — Д.: Поліграфіст, 1999
|
6. |
Микитин М. С. Анаеробна ферментація ріпакової макухи // Вісн. аграр. науки. - 2000. - № 8.
|
7. |
Ноздрін М. Т. Ефективність використання мінералізованої пластової води для консервування кормів. — 2000 // Вісн. Полтав. держ. с.-г. ін-ту.
|
8. |
Жмудь О. В. Вдосконалення технологій виробництва силосу, заготівлі і зберігання зерносуміші з кукурудзи та сої для підвищення продуктивності тварин : Автореф. дис... канд. с.-г. наук : 06.02.02. — К., 2001
|
9. |
Сорокін О. С. Технологія виробництва і ефективність використання силосу з амаранту у раціонах великої рогатої худоби : Автореф. дис... канд. с.-г. наук : 06.02.02. — Х., 2001
|
10. |
Кавун О. Ф. Гірчиця біла в консервуванні і підвищенні перетравності поживних речовин кукурудзяного силосу // Вісн. аграр. науки. - 2002. - № 2.
|
11. |
Кулик М. Ф. Ефективність вуглеамонійної солі та пропіонової кислоти при консервуванні зерна кукурудзи // Вісн. аграр. науки. - 2002. - № 11.
|
12. |
Кавун О. Ф. Експериментальне обгрунтування розробки нових консервантів для заготівлі вологого зерна, силосу і сінажу : Автореф. дис. канд. с.-г. наук : 06.02.02. — Л., 2003
|
13. |
Клименко М. М. Технологія виробництва варених тваринних кормів. — 2005 // Харч. пром-сть.
|
14. |
Бурнаєв М. Д. Дослідження процесу трамбування силосної маси // Вісн. аграр. науки. - 2006. - № 10.
|
15. |
Лазаревич А. П. Енергоощадна технологія приготування комбінованого силосу на основі сорго-суданкового гібрида // Вісн. аграр. науки. - 2007. - № 6.
|
16. |
Курнаєв О. М. Перетравність поживних речовин люцернового сіна в рулонах, заготовленого при підвищеній вологості та застосуванні мінерального консерванту "Універсал". — 2008 // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок.
|
17. |
Троїцька О. О. Ефективність використання кормових брикетів на основі соломи, виготовлених на прес-брикетувальнику паливних брикетів. — 2010 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
|
18. |
Костецька Ю. В. Вплив алюмосилікатів на продуктивність корів, свиней, птиці та розробка на їх основі нових мінеральних добавок і консервантів кормів : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.02.02. — Л., 2011
|
19. |
Луц П. М. Технологічні вимоги до процесу виробництва консервованого корму з пивної дробини (пролонгованого терміну зберігання). — 2012 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
|
20. |
Скорохід А. В. Жирнокислотний склад загальних ліпідів силосів, виготовлених з різних культур. — 2012 // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок.
|
| |