РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1858)Журнали та продовжувані видання (1126)Автореферати дисертацій (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л997$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
1.

Декуша Г. В. Розробка технології сухих сумішей з гідролізованим білком для дитячого харчування : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — О., 2009
2.

Ромашко О. В. Удосконалення технології харчоконцентратів швидкого приготування для дитячого та дієтичного харчування : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2004
3.

Коршунова Г. Ф. Етнічні кухні : підручник. — Донецьк, 2010
4.

Бензель Л. В. Лекарственные пищевые растения : учеб. пособие. — К.: Медицина, 2010
5.

Подденежна О. В. Особливості культурологічної проблематики в літературі російської еміграції III хвилі (на матеріалі книги П. Вайля і О. Геніса "Російська кухня у вигнанні"). — 2012 // Вісн. Луган. нац. ун-ту ім. Т. Шевченка. Філол. науки.
6.

Матлай Л. Кулінарна дипломатія як різновид публічної дипломатії: нові підходи та концепції // Humanitarian Vision. - 2015. - 1, № 2.
7.

Плюта О. П. Українська кухня: передумови виникнення і трансформації // Укр. культура: минуле, сучасне, шляхи розвитку. Напрям: Культурологія : наук. зб. - 2017. - Вип. 25.
8.

Алєшугіна Н. О. Гастрономічна пропозиція Чернігівщини та напрями її розширення в контексті розвитку в'їзного туризму // Наук. вісн. Полісся. - 2019. - № 1.
9.

Алєшугіна Н. О. Гастрономічна пропозиція Чернігівщини та напрями її розширення в контексті розвитку в'їзного туризму // Наук. вісн. Полісся. - 2019. - № 1.
10.
Колекція найсмачніших страв : кн. для запису кулінар. рецептів. — Харків: Віват, 2018 - (Серія "Вдалі рецепти").
11.
Мої фірмові страви : кн. для запису кулінар. рецептів. — Харків: Віват, 2018 - (Серія "Вдалі рецепти").
12.
Смаколики моєї сім'ї : кн. для запису кулінар. рецептів. — Харків: Віват, 2018 - (Серія "Вдалі рецепти").
13.
Смаколики нашої родини : кн. для запису кулінар. рецептів. — Харків: Віват, 2018 - (Серія "Вдалі рецепти").
14.
Улюблені страви : кн. для запису кулінар. рецептів. — Харків: Віват, 2018 - (Серія "Вдалі рецепти").
15.
Кулінарна етнологія : підруч. для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти за спец. "Готельно-ресторанна справа", "Харчові технології". — Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2020
16.

Ощипок І. М. Технологія продукції закладів ресторанного господарства : підручник. — Львів: ЛТЕУ, 2022
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського