Ощипок І. М. Технологія продукції закладів ресторанного господарства : підручник / І. М. Ощипок, Н. З. Петришин, Р. О. Бліщ. - Львів : ЛТЕУ, 2022. - 441 c. - Бібліогр.: с. 431-432 - укp.Висвітлено фундаментальні принципи й інструментарій вивчення основних харчових речовин, їхню роль у технологічному процесі виробництва продукції ресторанного господарства, а також наведено характеристику змін основного нутрієнтного складу сировини в процесі кулінарної обробки. Викладено теоретичні основи впровадження індустріальної технології виробництва продукції за допомогою потокової технології виробництва. Увагу приділено особливостям формування практичних навичок під час вирішення фахових завдань, що пов'язані з виготовленням, аналізом, оцінкою ефективності використання сировинних ресурсів у процесі приготування страв, розробкою проєктів сучасних технологій підвищення показників продуктивності праці. Індекс рубрикатора НБУВ: Л997 я73-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВС69323 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|