Пошуковий запит: (<.>U=Л99-5$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
|
1. |
Топольник В. Г. Количественная оценка качества оборудования общественного питания. — Донецк: Кассиопея, 1998
|
2. |
Заплетников И. Н. Виброакустические характеристики оборудования предприятий питания и методы их улучшения : Моногр. — Донецк, 2005
|
3. |
Конвісер І. О. Устаткування закладів ресторанного господарства : Навч. посіб. — К., 2005
|
4. |
Блах В. С. Наукове обгрунтування змісту та методики викладання курсу "обладнання для обробки харчових продуктів" : Автореф. дис... канд. пед. наук : 13.00.02. — К., 2002
|
5. |
Соколов С. А. Прогнозування мінливості шумових характеристик технологічного обладнання громадського харчування : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.09. — Донецьк, 1998
|
6. |
Шаповал С. Л. Устаткування закладів ресторанного господарства. Механічне устаткування : навч. посіб. — К., 2010
|
7. | Устаткування закладів ресторанного господарства : навч. посіб. для студ. ВНЗ. — К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013
|
8. |
Дахов О. Г. Моделювання віброакустичних процесів у обладнанні ресторанного господарства : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Донецьк, 2013
|
9. |
Носова І. О. Деякі аспекти підвищення ефективності лабораторних занять з вивчення технологічного обладнання ресторанних господарств // Пед. науки : зб. наук. пр. - 2011. - Вип. 58.
|
10. |
Заплетніков І. М. Основи технічної віброакустики обладнання харчових виробництв : підручник. — Донецьк: Ноулідж, Донец. від-ня, 2014
|
11. |
Філін С. О. Вплив теплового контакту поверхні охолодження з об'єктом на швидкодію термоелектричних охолоджувачів напоїв // Термоелектрика. - 2018. - № 1.
|
12. | Торговельне обладнання : підручник. — Київ, 2018
|
13. |
Іжевська О. П. Устаткування закладів ресторанного господарства : навч. посіб. — Львів: ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022
|