РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (9)Автореферати дисертацій (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л959.3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 18
Представлено документи з 1 до 18
1.

Марчевський В. М. Технологія і пристрій для розмелу рослинної сировини у воді. — 2004 // Пром. теплотехника.
2.

Шаркова Н. А. Особливості технології виробництва соєвих продуктів. — 2004 // Пром. теплотехника.
3.

Федорук Р. С. Перспективні технології виготовлення "соєвого молока" для потреб сільського господарства. — 2008 // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок.
4.

Войтенко Т. С. Використання антиокислювачів анфену і фенозану у складі замінників незбираного молока при вирощуванні телят : Автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.02.02. — К., 1999
5.

Тракслер І. С. Обгрунтування раціональних параметрів та режимів роботи машини для переробки сої : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.11. — К., 2008
6.

Ганзенко В. В. Розробка технології виробництва кормових продуктів з бобів сої : автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2008
7.

Ганзенко В. В. Розробка технології виробництва сухого замінника незбираного молока на основі повноскладового зерна сої : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — К., 2007
8.

Самойчук К. О. Диспергатори замінників цільного молока. — 2011 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
9.

Дехтяренко Н. В. Особливості приготування і ферментація соєвого молока представниками роду Lactobacillus. — 2011 // Наук. вісті НТУУ "КПІ".
10.

Ткаченко Н. А. Оптимізація рецептурного складу напою оздоровчого призначення на основі сироватки // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 1/10.
11.

Grek O. Study of lactose-fermenting yeasts Kluyveromyces lactis for whey and apple pectin mixture fermentation // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 1/10.
12.

Мотузка Ю. Ринок аналогів молочних продуктів рослинного походження: світові тренди // Товари і ринки. - 2019. - № 3.
13.

Avdieiea L. Influence of technological parameters on the degree of enzymatic hydrolysis of high-protein products // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 4.
14.

Avdieiea L. Influence of technological parameters on the degree of enzymatic hydrolysis of high-protein products // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 4.
15.

Мотузка Ю. Формування консистенції аналога молока з насіння пажитника грецького // Товари і ринки. - 2020. - № 1.
16.

Motuzka Yu. Formation of quality of milk analogue from greek fenugreek seeds // Товари і ринки. - 2020. - № 2.
17.

Kaprelyants L. Biotechnological aspects of obtaining fermented soybean products with increased phytoestrogenic activity // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2020. - № 3/11.
18.

Устименко І. М. Удосконалення технологій молоковмісних продуктів шляхом використання харчових емульсій : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04. — Київ, 2019
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського