РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (22)
Пошуковий запит: (<.>U=Л92-106$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 51
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Вознюк О. І. Якість м'яса бугайців різних генотипів. — 1999 // Розведення і генетика тварин.
2.

Шкурин Г. Т. Забійні якості великої рогатої худоби (методики досліджень). — К.: Аграр. наука, 2002
3.

Доротюк Е. М. Проблеми стандартизації якості яловичини. — 2002 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
4.

Коваль О. А. Методика визначення консистенції м'яса. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
5.

Мельничук П. Д. Зв'язок між електрофізичними параметрами м'яса та його водоутримуючими властивостями. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
6.

Гетя А. А. Аналіз якості м'яса свиней у період процесу дозрівання із застосуванням кореляційного аналізу. — 2005 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
7.

Зайцев В. Г. Автоматизация оценки некоторых органолептических показателей качества мясной продукции. — 2005 // Мат. машини і системи.
8.

Мельничук П. Д. Дослідження електрофізичних властивостей м'яса. — 2005 // Харч. пром-сть.
9.

Долгий М. Л. Актуальні проблеми виробництва радіаційно безпечних м'ясних продуктів харчування. Вивчення локалізації <$E bold roman {nothing sup 137 Cs}> у м'язовій тканині. — 2008 // Екологія довкілля та безпека життєдіяльн.
10.

Долгий М. Л. Актуальні проблеми виробництва радіаційно безпечних м'ясних продуктів харчування. Вплив фізичних та хімічних факторів на міграцію <$E bold {nothing sup 137 roman Cs}> із м'язової тканини. — 2008 // Екологія довкілля та безпека життєдіяльн.
11.

Бірта Г. О. Взаємозв'язок між окремими показниками якості м'яса свинини. — 2010 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
12.

Федорук Р. С. Вміст мікроелементів у крові та тканинах, забійні показники і якість м'яса чистопородних і помісних бугайців волинської м'ясної і лімузинської порід. — 2009 // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок.
13.

Бірта Г. О. Зміни якості свинини в процесі збереження. — 2010 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
14.

Бірта Г. О. Смакові властивості м'яса свинини. — 2010 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
15.

Коцюмбас І. Я. Якість, безпека і фальсифікація м'ясної продукції. Практичне застосування мікроструктурного методу контролю. — 2010 // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок.
16.

Малигіна В. Д. Шляхи вдосконалення асортименту і якості м'ясних продуктів : монографія. — Донецьк: ДонНУЕТ, 2012
17.

Скареднов Д. Ю. Забійні та м'ясні якості свиней на відгодівлі за використання в раціонах концентрату сухого білкового соєвого кормового // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.. - 2013. - № 2.
18.

Іванов С. В. Ефективність білоквмісних та безбілкових наповнювачів у технологіях м'ясних та м'ясомістких продуктів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 42.
19.

Кишенько І. І. Дослідження термогравіметричних властивостей цільном'язових м'ясопродуктів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 48.
20.

Пасічний В. М. Теорія варіаційного моделювання якості м'ясних та м'ясомістких продуктів : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.04. — К., 2013
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського