РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (22)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л92-106$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
51
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
Вознюк О. І.
Якість м'яса бугайців різних генотипів
. — 1999 //
Розведення і генетика тварин
.
2.
Шкурин Г. Т.
Забійні якості великої рогатої худоби (методики досліджень)
. — К.: Аграр. наука, 2002
3.
Доротюк Е. М.
Проблеми стандартизації якості яловичини
. — 2002 //
Вісн. Полтав. держ. аграр. акад
.
4.
Коваль О. А.
Методика визначення консистенції м'яса
. — 2005 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
5.
Мельничук П. Д.
Зв'язок між електрофізичними параметрами м'яса та його водоутримуючими властивостями
. — 2005 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
6.
Гетя А. А.
Аналіз якості м'яса свиней у період процесу дозрівання із застосуванням кореляційного аналізу
. — 2005 //
Вісн. Полтав. держ. аграр. акад
.
7.
Зайцев В. Г.
Автоматизация оценки некоторых органолептических показателей качества мясной продукции
. — 2005 //
Мат. машини і системи
.
8.
Мельничук П. Д.
Дослідження електрофізичних властивостей м'яса
. — 2005 //
Харч. пром-сть
.
9.
Долгий М. Л.
Актуальні проблеми виробництва радіаційно безпечних м'ясних продуктів харчування. Вивчення локалізації <$E bold roman {nothing sup 137 Cs}> у м'язовій тканині
. — 2008 //
Екологія довкілля та безпека життєдіяльн
.
10.
Долгий М. Л.
Актуальні проблеми виробництва радіаційно безпечних м'ясних продуктів харчування. Вплив фізичних та хімічних факторів на міграцію <$E bold {nothing sup 137 roman Cs}> із м'язової тканини
. — 2008 //
Екологія довкілля та безпека життєдіяльн
.
11.
Бірта Г. О.
Взаємозв'язок між окремими показниками якості м'яса свинини
. — 2010 //
Вісн. Полтав. держ. аграр. акад
.
12.
Федорук Р. С.
Вміст мікроелементів у крові та тканинах, забійні показники і якість м'яса чистопородних і помісних бугайців волинської м'ясної і лімузинської порід
. — 2009 //
Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок
.
13.
Бірта Г. О.
Зміни якості свинини в процесі збереження
. — 2010 //
Вісн. Полтав. держ. аграр. акад
.
14.
Бірта Г. О.
Смакові властивості м'яса свинини
. — 2010 //
Вісн. Полтав. держ. аграр. акад
.
15.
Коцюмбас І. Я.
Якість, безпека і фальсифікація м'ясної продукції. Практичне застосування мікроструктурного методу контролю
. — 2010 //
Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок
.
16.
Малигіна В. Д.
Шляхи вдосконалення асортименту і якості м'ясних продуктів
: монографія. — Донецьк: ДонНУЕТ, 2012
17.
Скареднов Д. Ю.
Забійні та м'ясні якості свиней на відгодівлі за використання в раціонах концентрату сухого білкового соєвого кормового
//
Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
. - 2013. - № 2.
18.
Іванов С. В.
Ефективність білоквмісних та безбілкових наповнювачів у технологіях м'ясних та м'ясомістких продуктів
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2012. - № 42.
19.
Кишенько І. І.
Дослідження термогравіметричних властивостей цільном'язових м'ясопродуктів
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2013. - № 48.
20.
Пасічний В. М.
Теорія варіаційного моделювання якості м'ясних та м'ясомістких продуктів
: автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.04. — К., 2013
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського