РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (24)Автореферати дисертацій (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л910.7<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 31
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Орлова Н. Я. Заморожені плодоовочеві продукти: проблеми формування асортименту та якості : Моногр. — К., 2005
2.

Лисица А. Ю. Теплотехнические аспекты энергосбережения и сохранения качества плодоовощной продукции при быстром замораживании. — 2007 // Пром. теплотехника.
3.

Одарченко Д. М. Товарознавча характеристика заморожуваних напівфабрикатів із овочевої сировини та зміцнення їх якості під час зберігання : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15. — Х., 2003
4.

Сімахіна Г. О. Низькі температури у технологіях оздоровчих продуктів : монографія. — К.: Сталь, 2011
5.

Белінська С. О. Управління безпечністю та якістю швидкозамороженої плодоовочевої продукції : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15. — К., 2010
6.

Ялпачик В. Ф. Математичне моделювання процесів заморожування плодоовочевої сировини за різних умов теплообміну. — 2011 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
7.

Сімахіна Г. О. Обгрунтування вибору сортів плодів та ягід для заморожування. — 2011 // Харч. пром-сть.
8.

Орлова Н. Я. Управління безпечністю та якістю швидкозамороженої плодоовочевої продукції : монографія. — К., 2013
9.

Ялпачик В. Ф. Теплофизические расчеты при замораживании и дефростации плодоовощной продукции. — 2013 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
10.

Одарченко А. М. Вплив попередньої технологічної обробки на процес заморожування овочевого напівфабрикату // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2013. - № 5/10.
11.

Ялпачик В. Ф. Розвиток наукових основ енергозберігаючих технологій заморожування та низькотемпературного зберігання плодоовочевої сировини : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13. — О., 2012
12.

Белінська С. Факторний аналіз в управлінні якістю швидкозаморожених плодоовочевих продуктів // Товари і ринки. - 2013. - № 1.
13.

Одарченко А. М. Заморожені напівфабрикати з овочевої сировини : монографія. — Харків: ХДУХТ, 2013
14.

Тарасенко В. Г. Технологічно-конструктивне обгрунтування процесу підморожування кабачків і гарбузів при підготовці до довготривалого зберігання : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Вінниця, 2015
15.

Ялпачик В. Ф. Теплообмін при охолодженні та заморожуванні об'єктів з плодоовочевої сировини в промислових умовах // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2014. - Вип. 14, т. 3.
16.

Павлюк Р. Ю. Розробка кріогенної технології заморожування хлорофілвмісних овочів // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 6/10.
17.

Acho F. Impact of freezing processing on nutritive and antioxidant properties of leafy vegetables consumed in Southern Cote d'Ivoire // Ukr. Food J.. - 2015. - 4, № 3.
18.

Сімахіна Г. О. Особливості заморожування ягід з ніжною текстурою // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 4.
19.

Снєжкін Ю. Ф. Розробка технології виробництва нових форм сушених продуктів // Пром. теплотехника. - 2015. - 37, № 6.
20.

Павлюк Р. Ю. Глибока переробка каротинвмісних овочів та отримання наноїжі з використанням нового покоління обладнання // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 4/11.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського