РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (31)Автореферати дисертацій (3)
Пошуковий запит: (<.>U=Л910.7$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 34
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Acho F. Impact of freezing processing on nutritive and antioxidant properties of leafy vegetables consumed in Southern Cote d'Ivoire // Ukr. Food J.. - 2015. - 4, № 3.
2.

Pavlyuk R. Investigation of cryomechanochemistry processes in the development of nanotechnologies of supplements prepared from chlorofill containing vegetables and discovery of hidden chlorophyll forms // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 6/11.
3.

Черевко О. І. Вплив пасерування цибулі на її зберігання за низьких температур // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 5/11.
4.

Одарченко А. М. Вплив попередньої технологічної обробки на процес заморожування овочевого напівфабрикату // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2013. - № 5/10.
5.

Павлюк Р. Ю. Глибока переробка каротинвмісних овочів та отримання наноїжі з використанням нового покоління обладнання // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 4/11.
6.

Сімахіна Г. О. Динаміка процесу кристалоутворення та промислове заморожування плодово-ягідної сировини // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2022. - 28, № 4.
7.

Одарченко А. М. Заморожені напівфабрикати з овочевої сировини : монографія. — Харків: ХДУХТ, 2013
8.

Орлова Н. Я. Заморожені плодоовочеві продукти: проблеми формування асортименту та якості : Моногр. — К., 2005
9.

Одарченко Д. М. Заморожування напівфабрикатів із овочевої сировини та їх товарознавчі властивості : Навч. посіб. для студ. та асп. вищ. навч. закл. — Х., 2005
10.

Сімахіна Г. О. Кріоушкодження плодів та ягід і методи захисту клітинних структур при заморожуванні // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 4.
11.

Сімахіна Г. О. Критерії вибору плодово-ягідних культур для отримання заморожених напівфабрикатів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 3.
12.

Сімахіна Г. О. Критерії придатності плодово-ягідної сировини до заморожування та їх практична реалізація // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 3.
13.

Ялпачик В. Ф. Математичне моделювання процесів заморожування плодоовочевої сировини за різних умов теплообміну. — 2011 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
14.

Сімахіна Г. О. Низькі температури у технологіях оздоровчих продуктів : монографія. — К.: Сталь, 2011
15.

Сімахіна Г. О. Обгрунтування вибору сортів плодів та ягід для заморожування. — 2011 // Харч. пром-сть.
16.
Оптимізація технології заморожування плодоовочевої продукції : монографія. — Мелітополь: Вид. буд. Мелітоп. міськ. друк., 2018
17.

Сімахіна Г. О. Особливості заморожування ягід з ніжною текстурою // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 4.
18.

Сімахіна Г. О. Оцінка втрат клітинного соку та зміни органолептичних показників заморожених плодів при тривалому зберіганні і дефростації // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
19.

Сімахіна Г. О. Оцінка харчової цінності швидкозаморожених плодово-ягідних напівфабрикатів, отриманих із використанням методів кріопротекції // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 1.
20.

Ялпачик В. Ф. Розвиток наукових основ енергозберігаючих технологій заморожування та низькотемпературного зберігання плодоовочевої сировини : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13. — О., 2012
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського