Пошуковий запит: (<.>U=Л910.7$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 34
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Acho F. Impact of freezing processing on nutritive and antioxidant properties of leafy vegetables consumed in Southern Cote d'Ivoire // Ukr. Food J.. - 2015. - 4, № 3.
|
2. |
Pavlyuk R. Investigation of cryomechanochemistry processes in the development of nanotechnologies of supplements prepared from chlorofill containing vegetables and discovery of hidden chlorophyll forms // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 6/11.
|
3. |
Черевко О. І. Вплив пасерування цибулі на її зберігання за низьких температур // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 5/11.
|
4. |
Одарченко А. М. Вплив попередньої технологічної обробки на процес заморожування овочевого напівфабрикату // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2013. - № 5/10.
|
5. |
Павлюк Р. Ю. Глибока переробка каротинвмісних овочів та отримання наноїжі з використанням нового покоління обладнання // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 4/11.
|
6. |
Сімахіна Г. О. Динаміка процесу кристалоутворення та промислове заморожування плодово-ягідної сировини // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2022. - 28, № 4.
|
7. |
Одарченко А. М. Заморожені напівфабрикати з овочевої сировини : монографія. — Харків: ХДУХТ, 2013
|
8. |
Орлова Н. Я. Заморожені плодоовочеві продукти: проблеми формування асортименту та якості : Моногр. — К., 2005
|
9. |
Одарченко Д. М. Заморожування напівфабрикатів із овочевої сировини та їх товарознавчі властивості : Навч. посіб. для студ. та асп. вищ. навч. закл. — Х., 2005
|
10. |
Сімахіна Г. О. Кріоушкодження плодів та ягід і методи захисту клітинних структур при заморожуванні // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 4.
|
11. |
Сімахіна Г. О. Критерії вибору плодово-ягідних культур для отримання заморожених напівфабрикатів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 3.
|
12. |
Сімахіна Г. О. Критерії придатності плодово-ягідної сировини до заморожування та їх практична реалізація // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 3.
|
13. |
Ялпачик В. Ф. Математичне моделювання процесів заморожування плодоовочевої сировини за різних умов теплообміну. — 2011 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
|
14. |
Сімахіна Г. О. Низькі температури у технологіях оздоровчих продуктів : монографія. — К.: Сталь, 2011
|
15. |
Сімахіна Г. О. Обгрунтування вибору сортів плодів та ягід для заморожування. — 2011 // Харч. пром-сть.
|
16. | Оптимізація технології заморожування плодоовочевої продукції : монографія. — Мелітополь: Вид. буд. Мелітоп. міськ. друк., 2018
|
17. |
Сімахіна Г. О. Особливості заморожування ягід з ніжною текстурою // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 4.
|
18. |
Сімахіна Г. О. Оцінка втрат клітинного соку та зміни органолептичних показників заморожених плодів при тривалому зберіганні і дефростації // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
|
19. |
Сімахіна Г. О. Оцінка харчової цінності швидкозаморожених плодово-ягідних напівфабрикатів, отриманих із використанням методів кріопротекції // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 1.
|
20. |
Ялпачик В. Ф. Розвиток наукових основ енергозберігаючих технологій заморожування та низькотемпературного зберігання плодоовочевої сировини : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13. — О., 2012
|
| |