РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (101)Автореферати дисертацій (14)
Пошуковий запит: (<.>U=Л910$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 140
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Dukalska L.  Investigations on the obtaining of dry powder from vegetables and from the processing by-products of them. — 1999 // Пром. теплотехника.
2.

Сімахіна Г. О. Екологічні та медико-біологічні аспекти отримання сублімованих вуглеводовмісних продуктів. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
3.

Снежкин Ю. Ф. Исследование адсорбционных характеристик коллоидных капиллярно-пористых материалов с целью определения режимов сушки. — 2000 // Пром. теплотехника.
4.

Михайлик В. А. Исследование состояния воды в сахаросодержащем растительном сырье при его обезвоживании. — 2000 // Пром. теплотехника.
5.

Снежкин Ю. Ф. Особенности технологии и оборудования для сушки высокотемпературным высоковлажным методом коллоидных капиллярно-пористых тел растительного происхождения. — 1999 // Пром. теплотехника.
6.

Орлова Н. Я. Заморожені плодоовочеві продукти: проблеми формування асортименту та якості : Моногр. — К., 2005
7.

Одарченко Д. М. Заморожування напівфабрикатів із овочевої сировини та їх товарознавчі властивості : Навч. посіб. для студ. та асп. вищ. навч. закл. — Х., 2005
8.

Одарченко А. М. Товарознавчі вимоги до стабілізованих плодоовочевих напівфабрикатів консервованих холодом : Навч. посіб. — Х., 2005
9.

Снежкин Ю. Ф. Энергосберегающие теплотехнологии производства пищевых порошков из вторичных сырьевых ресурсов : Моногр. — К.: Наук. думка, 2004 - (Проект "Наук. кн.").
10.

Опарин С. А. Исследование процесса измельчения растительных отходов в мельницах ударно-отражательного действия с пороговой сепарацией. — 2002 // Вопр. химии и хим. технологии.
11.
Технологія сушіння плодів та овочів : Конспект лекцій для студ. — К., 2002
12.

Давыдова В. Р. Консервы в общественном питании : Учеб. пособие для студ. — Донецк, 2003
13.

Снєжкін Ю. Ф. Тепломасообмінні процеси під час одержання каротиновмісних порошків. — К.: Академперіодика, 2007
14.

Снежкин Ю. Ф. Сушка термолабильных материалов низкопотенциальным теплоносителем пониженной влажности. — 2002 // Пром. теплотехника.
15.

Заплетніков І. М. Дослідження руху коренеплодів на решеті калібрувальної машини. — 2007 // Харч. пром-сть.
16.

Снежкин Ю. Ф. Особенности процесса сушки пектиносодержащих материалов. — 2006 // Пром. теплотехника.
17.

Лисица А. Ю. Теплотехнические аспекты энергосбережения и сохранения качества плодоовощной продукции при быстром замораживании. — 2007 // Пром. теплотехника.
18.

Осокіна Н. М. Органолептична оцінка якості джему вишневого із заміною в рецептурі сировини плодовим пюре. — 2008 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
19.

Пак А. О. Розробка процесу сушіння плодово-ягідної сировини змішаним теплопідводом зі штучним пороутворенням : автореф. дис... канд. техн. наук. — Х., 2008
20.

Северин О. А. Розробка процесу та апаратурного оснащення комбінованого геліосушіння плодової сировини з автономним енергопостачанням : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12. — Х., 2008
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського