РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000070454<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Давыдова В. Р. 
Консервы в общественном питании : Учеб. пособие для студ. / В. Р. Давыдова; Донец. гос. ун-т экономики и торговли им. М.И.Туган-Барановского. - Донецк, 2003. - 135 c. - Библиогр.: 21 назв. - рус.

Рассмотрены вопросы разработки ассортимента, рецептуры и технологии производства новых плодоовощных консервов для предприятий общественного питания, полуфабрикатов высокой степени готовности: натуральных, маринованных, пассерованных овощей, суповых заправок, овощных маринадов, салатов, закусок, гарниров, вторых блюд, компотов, соков. Описана технология введения дикорастущего сырья в рецептуры консервов из культивированных плодов для обогащения их витаминами и активными веществами.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л910я73-1 + Л961я73-1

Шифр НБУВ: ВА650748 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського