РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (9)Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л872-3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 22
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Левандовський Л. В. Екологізація виробництва спирту із зерна. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
2.

Карпутіна М. В. Використання ультразвуку в технології низькотемпературного розварювання сировини спиртового виробництва. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
3.

Бліщ Р. О. Вплив режимів розрідження крохмалевмісної сировини на показники дозрілої бражки. — 2005 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка".
4.

Паляниця Л. Я. Ферментативна обробка зернової сировини у виробництві спирту. — 2006 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка".
5.

Башта А. О. Фізико-хімічні властивості гідролізату, одержаного із пшениці. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
6.

Паляниця Л. Я. Переробка пшениці до спирту з використанням композицій ферментних препаратів. — 2007 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка".
7.

Левандовський Л. В. Біологічне обгрунтування одночасного оцукрювання та зброджування крохмалю змішаною культурою Saccharomyсes cerevisiae та Aspergillus awamori. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
8.

Зубченко В. С. Вплив температури на мікрофлору зерна при його переробці на спирт. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
9.

Левандовський Л. В. Оптимізація режимів ферментативного гідролізу складових зерна у спиртовому виробництві. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
10.

Гродзіцька О. С. Роль целюлаз у біоконверсії жита до спирту. — 2008 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка".
11.

Кириленко Р. Г. Удосконалення енерго- та ресурсозберігаючої технології спиртової бражки з крохмалевмісної сировини : автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2007
12.

Королюк К. Є. Удосконалення технології спиртових бражок з крохмалевмісної сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07. — К., 2001
13.

Бойко О. О. Особливості технологічних процесів виробництва пива та етилового спирту. — 2011 // Харч. пром-сть.
14.

Швабюк О. В. Спельта як альтернативна сировина для одержання спиртової бражки. — 2011 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка".
15.

Левандовський Л. В. Дослідження процесу гідролізу крохмалю зернової сировини в спиртовому виробництві вітчизняними ферментними препаратами // Вісн. аграр. науки. - 2001. - № 7.
16.

Хлібишин Ю. Я. Одержання спиртових дистилятів з вітчизняної зернової сировини // Chemistry, Technology and Application of Substances. - 2020. - 3, № 1.
17.

Паляниця Л. Я. Спельта як сировина у біотехнологічних процесах // Chemistry, Technology and Application of Substances. - 2020. - 3, № 2.
18.

Процан Н. Активація ферментів під час розварювання житніх замісів підвищеної концентрації // Техн. науки та технології. - 2020. - № 1.
19.

Грек Е. В. Разработка биотехнологии утилизации молочной сыворотки с получением этанола и кормовых добавок : Дис... канд. техн. наук: 05.18.19. — К., 1995
20.

Коваль О. О. Розробка інноваційної технології біоетанолу з продуктів переробки цукрових буряків : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05. — Київ, 2021
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського