РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (9)
Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л872-3<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
22
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
Левандовський Л. В.
Екологізація виробництва спирту із зерна
. — 2005 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
2.
Карпутіна М. В.
Використання ультразвуку в технології низькотемпературного розварювання сировини спиртового виробництва
. — 2006 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
3.
Бліщ Р. О.
Вплив режимів розрідження крохмалевмісної сировини на показники дозрілої бражки
. — 2005 //
Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка"
.
4.
Паляниця Л. Я.
Ферментативна обробка зернової сировини у виробництві спирту
. — 2006 //
Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка"
.
5.
Башта А. О.
Фізико-хімічні властивості гідролізату, одержаного із пшениці
. — 2006 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
6.
Паляниця Л. Я.
Переробка пшениці до спирту з використанням композицій ферментних препаратів
. — 2007 //
Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка"
.
7.
Левандовський Л. В.
Біологічне обгрунтування одночасного оцукрювання та зброджування крохмалю змішаною культурою
Saccharomyсes cerevisiae
та
Aspergillus awamori
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
8.
Зубченко В. С.
Вплив температури на мікрофлору зерна при його переробці на спирт
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
9.
Левандовський Л. В.
Оптимізація режимів ферментативного гідролізу складових зерна у спиртовому виробництві
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
10.
Гродзіцька О. С.
Роль целюлаз у біоконверсії жита до спирту
. — 2008 //
Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка"
.
11.
Кириленко Р. Г.
Удосконалення енерго- та ресурсозберігаючої технології спиртової бражки з крохмалевмісної сировини
: автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2007
12.
Королюк К. Є.
Удосконалення технології спиртових бражок з крохмалевмісної сировини
: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07. — К., 2001
13.
Бойко О. О.
Особливості технологічних процесів виробництва пива та етилового спирту
. — 2011 //
Харч. пром-сть
.
14.
Швабюк О. В.
Спельта як альтернативна сировина для одержання спиртової бражки
. — 2011 //
Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка"
.
15.
Левандовський Л. В.
Дослідження процесу гідролізу крохмалю зернової сировини в спиртовому виробництві вітчизняними ферментними препаратами
//
Вісн. аграр. науки
. - 2001. - № 7.
16.
Хлібишин Ю. Я.
Одержання спиртових дистилятів з вітчизняної зернової сировини
//
Chemistry, Technology and Application of Substances
. - 2020. - 3, № 1.
17.
Паляниця Л. Я.
Спельта як сировина у біотехнологічних процесах
//
Chemistry, Technology and Application of Substances
. - 2020. - 3, № 2.
18.
Процан Н.
Активація ферментів під час розварювання житніх замісів підвищеної концентрації
//
Техн. науки та технології
. - 2020. - № 1.
19.
Грек Е. В.
Разработка биотехнологии утилизации молочной сыворотки с получением этанола и кормовых добавок
: Дис... канд. техн. наук: 05.18.19. — К., 1995
20.
Коваль О. О.
Розробка інноваційної технології біоетанолу з продуктів переробки цукрових буряків
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05. — Київ, 2021
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського