Пошуковий запит: (<.>U=Л870.2$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 25
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Домарецький В. А. Технологія солоду та пива : Підруч. для студ. вищ. закл. освіти. — К.: Урожай, 1999
|
2. |
Соколенко А. І. Транспортно-технологічні системи пивзаводів. — К.: АртЕк, 2002
|
3. |
Долинский А. А. Энергосберегающая технология производства солода. — 2001 // Пром. теплотехника.
|
4. |
Хіврич Б. І. Визначення раціональних технологічних режимів солодорощення зерна сої. — 2007 // Харч. пром-сть.
|
5. |
Українець А. І. Змінення хімічного складу злаків як сировини для лікувально-оздоровчого харчування в процесі їх солодорощення. — 2005 // Харч. пром-сть.
|
6. |
Підлісний В. В. Визначення теплових і матеріальних потоків у процесах пророщування солоду. — 2008 // Харч. пром-сть.
|
7. |
Підлісний В. В. Особливості газообміну і масопередачі при замочуванні солоду. — 2008 // Харч. пром-сть.
|
8. |
Піддубний В. А. Розробка методів розрахунку і удосконалення обладнання систем виробництва солоду : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12. — К., 2003
|
9. |
Підлісний В. В. Удосконалення процесів та обладнання для виробництва солоду : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12. — К., 2009
|
10. |
Олексійчук О. В. Удосконалення технології солоду із сої : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2007
|
11. |
Прибильський В. Л. Дослідження та удосконалення технології зернових екстрактів з тритикале. — 2011 // Харч. пром-сть.
|
12. |
Турчина Т. Я. Кинетика процессов тепловлагопереноса при сушке капель термопластичных материалов - солодовых экстрактов. — 2010 // Пром. теплотехника.
|
13. |
Козар М. Ю. Очищення стічних вод солодового заводу з одержанням біоводню // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2013. - № 6/10.
|
14. |
Ковальова О. С. Удосконалення технології виробництва солоду з використанням плазмохімічно активованої води : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05. — К., 2013
|
15. |
Мукоїд Р. М. Удосконалення технології вівсяного солоду : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05. — К., 2012
|
16. |
Бойко М. І. Технологія зернового екстракту із тритікале : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05. — Київ, 2014
|
17. |
Бут С. А. Оптимізація взаємодії матеріальних та енергетичних потоків у виробництвах солодів і пива : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12. — К., 2013
|
18. |
Ліщинський Б. Ф. Дослідження залежності складу млива солоду від параметрів вальцевої пари // Вісн. Вінниц. політехн. ін-ту. - 2002. - № 3.
|
19. |
Ebienfa P. Improving the process of roasting malt with intensive stirring machine // Ukr. Food J.. - 2015. - 4, № 1.
|
20. |
Ебіенфа П. Д. Інтенсифікація процесу обжарювання солоду // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 5.
|
| |