Пошуковий запит: (<.>U=Л865.1/9-3$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 27
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Полякова А. В. Використання рослинних добавок антиоксидантної дії в технології виробів з листового тіста : автореф. дис... канд. техн. наук. — Донецьк, 2008
|
2. |
Павлишин М. Л. Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2000
|
3. |
Медведєва А. О. Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням соєвої пасти : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — К., 2000
|
4. |
Дорохович В. В. Вплив цукрозамінників на утворення тістових мас коагуляційно-пастоподібної, коагуляційно-кристалізаційної, коагуляційно-піноподібної структури. — 2011 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
5. |
Черевична Н. І. Оцінка економічної ефективності від впровадження технології бісквітів з використанням ксампану. — 2011 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
|
6. |
Товма Л. Ю. Встановлення закономірностей стабілізації піноемульсійних систем. — 2012 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
|
7. |
Доценко В. Ф. Исследование возможности использования плодовых порошков в технологии бисквитных полуфабрикатов // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 3/10.
|
8. |
Кравченко М. Вплив борошна "Здоров'я" на реологічні характеристики клейковини борошняних сумішей // Товари і ринки. - 2016. - № 1.
|
9. |
Кравченко М. Ф. Дослідження технологічних властивостей фітопорошків // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 4.
|
10. |
Korkach H. Research into effect of the synbiotic complex on the quality of a fat filling for waffles // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 5/11.
|
11. |
Tkachenko A. Substantiation of the development of formulations for organic cupcakes with an elevated protein content // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 3/11.
|
12. |
Оболкіна В. І. Вивчення вмісту біологічно активних сполук у листі монарди двійчастої з метою використання пряно-ароматичної фітосировини при створенні крекера з подовженим терміном придатності // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 6.
|
13. |
Дорохович А. М. Вплив зшитого крохмалю, інуліну та білкових ізолятів на процес термооброблення затяжного печива спеціального призначення // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 6.
|
14. |
Українець А. І. Розроблення способу отримання мафінів оздоровчого призначення // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
|
15. |
Камбулова Ю. В. Раціональне використання цукрів у білкових кремах для тортів і тістечок // Харч. пром-сть. - 2017. - № 21.
|
16. |
Khaustova T. Studying the influence of hydrothermal treatment parameters on the properties of wheat flour in the technology of a croquette mass // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 6/11.
|
17. |
Дорохович В. В. Одержання безглютенових вафельних листів із гречаного борошна шляхом мікрохвильового оброблення // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
|
18. |
Дітріх І. В. Кокосове борошно як нетрадиційна сировина для виготовлення кексу спеціального призначення // Харч. пром-сть. - 2018. - № 24.
|
19. |
Дорохович В. В. Вплив мальтитолу, ізомальтитолу, еритритолу на формування клейковинного комплексу // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 2.
|
20. |
Tkachenko A. Development of formulations for sponge cakes made from organic raw materials using the principles of a food products safety management system // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 1/11.
|
| |