РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (15)Автореферати дисертацій (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л865.1/9-3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 27
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Полякова А. В. Використання рослинних добавок антиоксидантної дії в технології виробів з листового тіста : автореф. дис... канд. техн. наук. — Донецьк, 2008
2.

Павлишин М. Л. Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2000
3.

Медведєва А. О. Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням соєвої пасти : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — К., 2000
4.

Дорохович В. В. Вплив цукрозамінників на утворення тістових мас коагуляційно-пастоподібної, коагуляційно-кристалізаційної, коагуляційно-піноподібної структури. — 2011 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
5.

Черевична Н. І. Оцінка економічної ефективності від впровадження технології бісквітів з використанням ксампану. — 2011 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
6.

Товма Л. Ю. Встановлення закономірностей стабілізації піноемульсійних систем. — 2012 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
7.

Доценко В. Ф. Исследование возможности использования плодовых порошков в технологии бисквитных полуфабрикатов // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 3/10.
8.

Кравченко М. Вплив борошна "Здоров'я" на реологічні характеристики клейковини борошняних сумішей // Товари і ринки. - 2016. - № 1.
9.

Кравченко М. Ф. Дослідження технологічних властивостей фітопорошків // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 4.
10.

Korkach H. Research into effect of the synbiotic complex on the quality of a fat filling for waffles // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 5/11.
11.

Tkachenko A. Substantiation of the development of formulations for organic cupcakes with an elevated protein content // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 3/11.
12.

Оболкіна В. І. Вивчення вмісту біологічно активних сполук у листі монарди двійчастої з метою використання пряно-ароматичної фітосировини при створенні крекера з подовженим терміном придатності // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 6.
13.

Дорохович А. М. Вплив зшитого крохмалю, інуліну та білкових ізолятів на процес термооброблення затяжного печива спеціального призначення // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 6.
14.

Українець А. І. Розроблення способу отримання мафінів оздоровчого призначення // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
15.

Камбулова Ю. В. Раціональне використання цукрів у білкових кремах для тортів і тістечок // Харч. пром-сть. - 2017. - № 21.
16.

Khaustova T. Studying the influence of hydrothermal treatment parameters on the properties of wheat flour in the technology of a croquette mass // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 6/11.
17.

Дорохович В. В. Одержання безглютенових вафельних листів із гречаного борошна шляхом мікрохвильового оброблення // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
18.

Дітріх І. В. Кокосове борошно як нетрадиційна сировина для виготовлення кексу спеціального призначення // Харч. пром-сть. - 2018. - № 24.
19.

Дорохович В. В. Вплив мальтитолу, ізомальтитолу, еритритолу на формування клейковинного комплексу // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 2.
20.

Tkachenko A. Development of formulations for sponge cakes made from organic raw materials using the principles of a food products safety management system // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 1/11.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського