Пошуковий запит: (<.>U=Л865.1/9$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 69
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Штефан Є. В. Математичне моделювання процесів коекструзії при виготовленні трубчастих виробів з начинками. — 2005 // Наук. вісті НТУУ "КПІ".
|
2. |
Яременко О. М. Розробка цукрового, здобного, затяжного печива з низьким показником глікемічності. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
3. |
Полякова А. В. Використання рослинних добавок антиоксидантної дії в технології виробів з листового тіста : автореф. дис... канд. техн. наук. — Донецьк, 2008
|
4. |
Павлишин М. Л. Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2000
|
5. |
Лебединець В. Т. Споживні властивості і збереженість вафель з рослинними добавками : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2005
|
6. |
Медведєва А. О. Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням соєвої пасти : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — К., 2000
|
7. |
Собко А. Б. Технологія бісквітного напівфабрикату і рулету репродуктивного призначення : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2009
|
8. |
Жидецька І. В. Розробка технології виробів з пісочного тіста на основі емульсії, обробленої в електромагнітному полі : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — О., 2009
|
9. |
Марцин Т. О. Технологія бісквітних і пісочних виробів функціонального призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2010
|
10. |
Дорохович В. В. Вплив цукрозамінників на утворення тістових мас коагуляційно-пастоподібної, коагуляційно-кристалізаційної, коагуляційно-піноподібної структури. — 2011 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
11. |
Черевична Н. І. Оцінка економічної ефективності від впровадження технології бісквітів з використанням ксампану. — 2011 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
|
12. |
Сирохман І. В. Тістечка, збагачені йодом. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
13. |
Товма Л. Ю. Встановлення закономірностей стабілізації піноемульсійних систем. — 2012 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
|
14. |
Крутовий Ж. А. Математичне моделювання рецептурної композиції кексу підвищеної харчової цінності // Наука та інновації. - 2013. - № 5.
|
15. |
Котузаки О. М. Розробка технології і рецептур бісквітних напівфабрикатів на основі нехлібопекарських видів борошна : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — О., 2013
|
16. |
Кирпіченкова О. М. Використання пектиновмісних овочевих пюре для покращення якості пряників та здобного печива : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Київ, 2014
|
17. |
Палько Н. С. Товарознавча оцінка споживних властивостей, якості і збереженості пісочних тістечок поліпшеного складу : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Л., 2012
|
18. |
Самохвалова О. В. Вплив збагачувальних добавок на формування структури тіста та випеченних маффінів // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 1/10.
|
19. |
Лозовая Т. М. Улучшение потребительских свойств вафель с использованием нетрадиционного сырья // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 2/12.
|
20. |
Иоргачева Е. Г. Стабилизация качества сырцовых пряников при хранении // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 2/12.
|
| |