Пошуковий запит: (<.>U=Л865$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 211
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Сирохман І. В. Проблеми асортименту, якості і безпечності продуктів на вафельній основі : монографія. — Л., 2010
|
2. |
Черевична Н. І. Розробка технології бісквітних напівфабрикатів з використанням мікробного полісахариду ксампану : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2010
|
3. |
Лозова Т. М. Наукові основи формування споживчих властивостей і зберігання якості борошняних кондитерських виробів : монографія. — Л., 2009
|
4. |
Лисюк Г. М. Нові напрями використання вторинних продуктів переробки винограду у виробництві борошняних виробів : монографія. — Х., 2011
|
5. |
Марцин Т. О. Технологія бісквітних і пісочних виробів функціонального призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2010
|
6. |
Лисюк Г. М. Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням ядра соняшникового насіння : монографія. — Х., 2009
|
7. |
Жидецька І. В. Розробка технології виробів з пісочного тіста на основі емульсії, обробленої в електромагнітному полі : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — О., 2009
|
8. |
Сирохман І. В. Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей жировмісних кондитерських виробів : монографія. — Л., 2010
|
9. |
Чудік Ю. В. Удосконалення технології бісквітних і пісочних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2002
|
10. |
Кір'янова Г. А. Удосконалення технології желейних термостабільних начинок шляхом раціонального використання гідроколоїдів рослинного та мікробного походження : автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2008
|
11. |
Денисенко Т. М. Товарознавчі дослідження борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2007
|
12. |
Макарова О. В. Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів на основі композитних сумішей : Автореф. дис... канд. техн. наук. — О., 2005
|
13. |
Козак В. М. Удосконалення технології і розширення асортименту цукрового печива з використанням вторинних продуктів харчової промисловості : автореф. дис... канд. тех. наук : 05.18.01. — О., 2009
|
14. |
Бодак М. П. Дослідження споживних властивостей, якості і збереженості пряників поліпшеного складу : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Л., 2011
|
15. |
Своєволіна Г. В. Удосконалення технології заварних пряників : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2006
|
16. |
Залевська Н. О. Удосконалення технології здобного печива з начинкою : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2006
|
17. |
Палько Н. С. Товарознавча оцінка споживних властивостей, якості і збереженості пісочних тістечок поліпшеного складу : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Л., 2012
|
18. |
Черевко О. І. Технологія борошняних кулінарних виробів, збагачених на біоорганічні сполуки кальцію. — Харків, 2013
|
19. |
Котузаки О. М. Розробка технології і рецептур бісквітних напівфабрикатів на основі нехлібопекарських видів борошна : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — О., 2013
|
20. |
Турчиняк М. К. Товарознавчі дослідження споживних властивостей, якості і збереженості розробленого здобного печива поліпшеного складу : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Л., 2012
|
| |