РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (155)Автореферати дисертацій (24)
Пошуковий запит: (<.>U=Л865$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 211
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Сирохман І. В. Проблеми асортименту, якості і безпечності продуктів на вафельній основі : монографія. — Л., 2010
2.

Черевична Н. І. Розробка технології бісквітних напівфабрикатів з використанням мікробного полісахариду ксампану : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2010
3.

Лозова Т. М. Наукові основи формування споживчих властивостей і зберігання якості борошняних кондитерських виробів : монографія. — Л., 2009
4.

Лисюк Г. М. Нові напрями використання вторинних продуктів переробки винограду у виробництві борошняних виробів : монографія. — Х., 2011
5.

Марцин Т. О. Технологія бісквітних і пісочних виробів функціонального призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2010
6.

Лисюк Г. М. Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням ядра соняшникового насіння : монографія. — Х., 2009
7.

Жидецька І. В. Розробка технології виробів з пісочного тіста на основі емульсії, обробленої в електромагнітному полі : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — О., 2009
8.

Сирохман І. В. Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей жировмісних кондитерських виробів : монографія. — Л., 2010
9.

Чудік Ю. В. Удосконалення технології бісквітних і пісочних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2002
10.

Кір'янова Г. А. Удосконалення технології желейних термостабільних начинок шляхом раціонального використання гідроколоїдів рослинного та мікробного походження : автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2008
11.

Денисенко Т. М. Товарознавчі дослідження борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2007
12.

Макарова О. В. Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів на основі композитних сумішей : Автореф. дис... канд. техн. наук. — О., 2005
13.

Козак В. М. Удосконалення технології і розширення асортименту цукрового печива з використанням вторинних продуктів харчової промисловості : автореф. дис... канд. тех. наук : 05.18.01. — О., 2009
14.

Бодак М. П. Дослідження споживних властивостей, якості і збереженості пряників поліпшеного складу : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Л., 2011
15.

Своєволіна Г. В. Удосконалення технології заварних пряників : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2006
16.

Залевська Н. О. Удосконалення технології здобного печива з начинкою : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2006
17.

Палько Н. С. Товарознавча оцінка споживних властивостей, якості і збереженості пісочних тістечок поліпшеного складу : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Л., 2012
18.

Черевко О. І. Технологія борошняних кулінарних виробів, збагачених на біоорганічні сполуки кальцію. — Харків, 2013
19.

Котузаки О. М. Розробка технології і рецептур бісквітних напівфабрикатів на основі нехлібопекарських видів борошна : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — О., 2013
20.

Турчиняк М. К. Товарознавчі дослідження споживних властивостей, якості і збереженості розробленого здобного печива поліпшеного складу : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Л., 2012
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського