РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (37)Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л837$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 49
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Кірієва Т. В. Наукові основи інтенсифікації виробництва і підвищення якості киргизьких національних борошняних виробів : Автореф. дис. д-ра... техн. наук : 05.18.16. — Х., 2002
2.

Грищенко А. М. Удосконалення технології хліба з безглютенової сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2011
3.

Кордзая Н.  Якість цільнозернового пшеничного хліба з використанням коренеплідних овочів. — 2012 // Товари і ринки.
4.

Губеня В. О. Хлібобулочні вироби антианемічного призначення // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 44.
5.

Цуканова О. С. Розробка технології спеціального безбілкового хліба на основі полісахаридів рослинного і мікробного походження : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Х., 2013
6.

Ткачук Ю. М. Технологія хлібобулочних виробів, збагачених молочними білками : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Київ, 2014
7.

Місечко Н. О. Використання фруктози і лактулози в технології хлібобулочних виробів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Київ, 2014
8.

Ященко В. С. Технологія хлібних паличок підвищеної харчової цінності, сформованих методом екструзії : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Київ, 2014
9.

Кравченко О. І. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням дієтичних добавок із зародків пшениці : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Х., 2012
10.

Нєміріч О. В. Аспекти технології хліба з використанням сушеної рослинної сировини // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 2/12.
11.

Кучерук З. І. Використання полісахаридів рослинного і мікробного походження в технології безбілкового хліба : монографія. — Харків, 2014
12.

Олійник С. Г. Дослідження впливу ферментних препаратів на процес замочування зерна полби сорту Голіковська // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 4.
13.

Мардар М. Р. Розробка нового зернового продукта оздоровчого призначення за допомогою QFD-методології // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 2/11.
14.

Савченко О. Фітодобавки на основі зелених паростків пшениці у хлібопекарському виробництві // Техн. науки та технології. - 2016. - № 1.
15.

Drobot V. Nutritional value and consumer properties of bakery products with fructose for diabetic nutrition // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 3.
16.

Medvid I. Influence of fermentative modification of rice flour starch on bread quality for patients with celiac disease // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 4.
17.

Колісниченко Т. О. Розробка профілактичних хлібобулочних виробів з використанням функціональної суміші // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2016. - Вип. 179.
18.

Буяльська Н. Використання кальцієвмісних добавок у виробництві хлібобулочних виробів функціонального призначення // Техн. науки та технології. - 2018. - № 1.
19.

Михонік Л. А. Використання рисового борошна в технології безглютенового хліба // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 2.
20.

Bilyk O. Studying the effect of sesame flour on the technological properties of dough and bread quality // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 3/11.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського