Пошуковий запит: (<.>U=Л837$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 49
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Кірієва Т. В. Наукові основи інтенсифікації виробництва і підвищення якості киргизьких національних борошняних виробів : Автореф. дис. д-ра... техн. наук : 05.18.16. — Х., 2002
|
2. |
Грищенко А. М. Удосконалення технології хліба з безглютенової сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2011
|
3. |
Кордзая Н. Якість цільнозернового пшеничного хліба з використанням коренеплідних овочів. — 2012 // Товари і ринки.
|
4. |
Губеня В. О. Хлібобулочні вироби антианемічного призначення // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 44.
|
5. |
Цуканова О. С. Розробка технології спеціального безбілкового хліба на основі полісахаридів рослинного і мікробного походження : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Х., 2013
|
6. |
Ткачук Ю. М. Технологія хлібобулочних виробів, збагачених молочними білками : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Київ, 2014
|
7. |
Місечко Н. О. Використання фруктози і лактулози в технології хлібобулочних виробів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Київ, 2014
|
8. |
Ященко В. С. Технологія хлібних паличок підвищеної харчової цінності, сформованих методом екструзії : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Київ, 2014
|
9. |
Кравченко О. І. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням дієтичних добавок із зародків пшениці : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Х., 2012
|
10. |
Нєміріч О. В. Аспекти технології хліба з використанням сушеної рослинної сировини // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 2/12.
|
11. |
Кучерук З. І. Використання полісахаридів рослинного і мікробного походження в технології безбілкового хліба : монографія. — Харків, 2014
|
12. |
Олійник С. Г. Дослідження впливу ферментних препаратів на процес замочування зерна полби сорту Голіковська // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 4.
|
13. |
Мардар М. Р. Розробка нового зернового продукта оздоровчого призначення за допомогою QFD-методології // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 2/11.
|
14. |
Савченко О. Фітодобавки на основі зелених паростків пшениці у хлібопекарському виробництві // Техн. науки та технології. - 2016. - № 1.
|
15. |
Drobot V. Nutritional value and consumer properties of bakery products with fructose for diabetic nutrition // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 3.
|
16. |
Medvid I. Influence of fermentative modification of rice flour starch on bread quality for patients with celiac disease // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 4.
|
17. |
Колісниченко Т. О. Розробка профілактичних хлібобулочних виробів з використанням функціональної суміші // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2016. - Вип. 179.
|
18. |
Буяльська Н. Використання кальцієвмісних добавок у виробництві хлібобулочних виробів функціонального призначення // Техн. науки та технології. - 2018. - № 1.
|
19. |
Михонік Л. А. Використання рисового борошна в технології безглютенового хліба // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 2.
|
20. |
Bilyk O. Studying the effect of sesame flour on the technological properties of dough and bread quality // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 3/11.
|
| |