РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (78)Журнали та продовжувані видання (282)Автореферати дисертацій (5)Наукова періодика України (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л818$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 133
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Деренівська А. В. Наукове обгрунтування параметрів обладнання для пакування сипкої харчової продукції в картонні пачки : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Київ, 2016
2.

Змєєва І. М. Методика визначення параметрів гідравлічного тракту для підвищення продуктивності та точності процесу розливу за умов оптимального поєднання технологічних факторів та конструктивних параметрів // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2017. - Вип. 17, т. 1.
3.

Kryvoplias-Volodina L. Fundamentals of selection process of the equipment for food production packaging lines // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 6.
4.

Олексієнко В. О. Дослідження механізмів гранулювання // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2016. - Вип. 16, т. 1.
5.

Петриченко С. В. Нові матеріали для пакування харчових продуктів // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2014. - Вип. 14, т. 1.
6.

Гавва О. М. Теоретичні та практичні аспекти підвищення точності дозування сипкої харчової продукції в лінійних вагових дозаторах // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 50.
7.

Шувалова Л. А. Застосування скінченних автоматів для розробки структурної моделі комп'ютерної системи управління технологічними операціями фасування // Системи оброб. інформації. - 2014. - Вип. 9.
8.

Sadilek T. System of quality labels in the European Union // Ukr. Food J.. - 2016. - 5, № 3.
9.

Nakov G. Public opinion surveys of consumers for manner of labeling the food product in the Republic of Macedonia // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 1.
10.

Гавва О. М. Багатокритеріальний структурно-параметричний синтез функціональних модулів потоково-технологічних пакувальних систем // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, 5 (ч. 1).
11.

Tkachuk N. Effects of osmotic pressure environments lethal effects on the level of microorganisms in the conditions of evacuation // Ukr. Food J.. - 2016. - 5, № 1.
12.

Кривопляс-Володіна Л. О. Оптимізація компоновки пакувальних технологічних ліній // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
13.

Горчакова О. М. Методологія проектування пакувальних машин на основі мехатронних модулів // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
14.

Chorna A. Antibacterial biodegradable films for foods // Ukr. Food J.. - 2016. - 5, № 1.
15.

Баль-Прилипко Л. В. Сучасні тенденції в упаковці м'ясних продуктів як ключовий аспект безпечності. — 2011 // Упаковка.
16.

Кривошей В. М. Упаковка для м'яса та ковбасних виробів (стан та перспективи розвитку). — 2010 // Упаковка.
17.

Шунтова С. Г. Экономико-экологическая оценка развития индустрии тары и упаковки для пищевой продукции. — 2005 // Пр. Одес. політехн. ун-ту.
18.

Атанасов В. М. Свіжа продукція: від поля від споживача. — 2011 // Упаковка.
19.

Полумбрик М. О. Полімерні пакувальні матеріали, що розкладаються біологічним шляхом. — 2010 // Харч. пром-сть.
20.

Ковальов О. І. Проектування комбінованого зубчасто-важільного механізму. — 2010 // Харч. пром-сть.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського