РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (78)Журнали та продовжувані видання (282)Автореферати дисертацій (5)Наукова періодика України (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л818$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 133
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Козій Т. В. Вплив антимікробного пакування на забезпечення якості і безпечності харчових продуктів в умовах війни // Екон. вісн. ун-ту/Ун-т Григорія Сковороди в Переяславі. - 2022. - Вип. 53.
2.
. — 2022
3.

Токарчук С. В. Експериментальні дослідження явища статичного гідравлічного гістерезиса в дозувальному мехатронному модулі // Харч. пром-сть. - 2021. - № 29.
4.

Sineglazov V. M. System for detecting and analyzing textual information of product composition // Electronics and Control Systems. - 2021. - № 2.
5.

Якимчук М. В. Акватроніка в системах подачі рідких харчових продуктів ліній пакування // Харч. пром-сть. - 2021. - № 29.
6.

Baykara D. Antimicrobial properties and application of fig seed oil as an additive for chitosan-based films // Ukr. Food J. - 2021. - 10, № 2.
7.

Kawecka A. Development of recommendations on the hierarchy of activities regarding the implementation of the BRC standard in relation to the safety of packaging using the AHP method // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies. - 2021. - № 5/11.
8.

Thirumalesh Shock wave treated PVA films as alternative biodegradable polymer for packaging industry // J. of Nano- and Electronic Physics. - 2020. - 12, № 2.
9.

Горцева Л. В. Особливості безпечного використання і токсикологічна оцінка сучасного харчового пакування та вимоги до нього // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 2.
10.

Sokolenko A. Limitation of dynamic power parameters in transitional processes // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
11.

Govind Sahu Morphology, mechanical and rheological properties of polylactic acid nanocomposite film // J. of Nano- and Electronic Physics. - 2020. - 12, № 2.
12.

Cоколенко А. І. Динаміка перехідних процесів у лініях пакування харчової продукції // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 6.
13.

Sokolenko A. Limitation of dynamic power parameters in transitional processes // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
14.

Залета О. Аналіз та модернізація конструкції обладнання для пакування замороженої продукції // Техн. науки та технології. - 2020. - № 2.
15.

Кащеєв Л. Б. Підхід до оцінки якості упаковки харчових продуктів, заснований на нечіткому логічному виведенні // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 207.
16.

Kryvoplias-Volodina L. Investigation of ejection process in mechatronic functional modules of packaging machines // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 3.
17.

Кащеєв Л. Б. Підхід до оцінки якості упаковки харчових продуктів, заснований на нечіткому логічному виведенні // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 207.
18.

Кривопляс-Володіна Л. О. Багатокритеріальний синтез мехатронних функціональних модулів машин пакування харчових продуктів : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12. — Київ, 2019
19.

Томчик О. М. Вдосконалення засобів зниження тепловитрат малих охолоджуваних об'єктів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.05.14. — Одеса, 2019
20.

Якимчук М. В. Дослідження впливу тиску рідкого харчового продукту на закон переміщення клапана прецензійного дозатора // Харч. пром-сть. - 2018. - № 24.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського