РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (107)Журнали та продовжувані видання (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80 я7$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 30
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Дейниченко Г. В. Дипломне проектування : Навч. посіб. — Х.; Луганськ, 2004
2.

Товажнянский Л. Л. Основные технологии пищевых производств и энергосбережение : Учеб. пособие. — Х., 2005
3.

Марценюк О. С. Технологічні комплекси харчових виробництв : Конспект лекцій. — К., 2005
4.

Запольський А. К. Екологізація харчових виробництв : Підруч. для студ. вищ. навч. закл. — К.: Вища шк., 2005
5.

Павлоцкая Л. Ф. Пищевая, биологическая ценность и безопасность сырья и продуктов его переработки : учебник. — К.: Инкос, 2007
6.

Іваненко Ф. В. Технологія зберігання та переробки сільськогосподарської продукції : Навч.-метод. посіб. для самост. вивч. дисципліни. — К., 2005
7.

Ростовський В. С. Системи технологій харчових виробництв : навч. посіб. — К.: Кондор, 2008
8.

Поліщук Г. Є. Теоретичні основи технології харчових виробництв : текст лекцій. — К., 2006
9.

Костиркіна Т. Д. Якість та безпечність продукції : текст лекцій. — Х., 2006
10.

Українець А. І. Загальні технології харчових виробництв : підручник. — К., 2010
11.

Сердюкова О. Я. Основи інженерно-педагогічної діяльності (вступ до фаху) : курс лекцій. — Луганськ, 2010
12.

Голячук С. Є. Основи технології переробки тваринницької продукції : навч. посіб. — Луцьк, 2009
13.

Пузік Л. М. Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва : конспект лекцій. — Х., 2011
14.
Харчові технології. Короткий конспект лекцій : навч. посіб. — Х., 2009
15.

Кюрчева Л. М. Технологія переробки та зберігання сільськогосподарської продукції : навч. посіб. — Мелітополь: Вид. буд. Мелітоп. міськ. друк., 2013
16.

Ліннік В. С. Теоретичні та практичні основи технологій виробництва продукції тваринництва : навч. посіб. для студ. техн. та екон. спец. вищ. аграр. навч. закл. — Луганськ: Елтон-2, 2013
17.

Гніцевич В. А. Технологія харчових продуктів рослинного походження : навч. посіб. — Донецьк: ДонНУЕТ, 2012
18.

Лазарєва Т. А. Інноваційний розвиток харчової галузі. Продукти. Технології. Обладнання : навч. посіб. для студентів ВНЗ, які навчаються за спец. "Професійна освіта. Харчові технології". — Харків: Право, 2014
19.

Черевко О. І. Класифікація та характеристика неньютонівських рідин. — Харків, 2014
20.

Бочарова О. В. Управління безпечністю товарів : підручник. — Одеса: Атлант, 2014
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського