Пошуковий запит: (<.>U=Л80 я7$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 30
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Дейниченко Г. В. Дипломне проектування : Навч. посіб. — Х.; Луганськ, 2004
|
2. |
Товажнянский Л. Л. Основные технологии пищевых производств и энергосбережение : Учеб. пособие. — Х., 2005
|
3. |
Марценюк О. С. Технологічні комплекси харчових виробництв : Конспект лекцій. — К., 2005
|
4. |
Запольський А. К. Екологізація харчових виробництв : Підруч. для студ. вищ. навч. закл. — К.: Вища шк., 2005
|
5. |
Павлоцкая Л. Ф. Пищевая, биологическая ценность и безопасность сырья и продуктов его переработки : учебник. — К.: Инкос, 2007
|
6. |
Іваненко Ф. В. Технологія зберігання та переробки сільськогосподарської продукції : Навч.-метод. посіб. для самост. вивч. дисципліни. — К., 2005
|
7. |
Ростовський В. С. Системи технологій харчових виробництв : навч. посіб. — К.: Кондор, 2008
|
8. |
Поліщук Г. Є. Теоретичні основи технології харчових виробництв : текст лекцій. — К., 2006
|
9. |
Костиркіна Т. Д. Якість та безпечність продукції : текст лекцій. — Х., 2006
|
10. |
Українець А. І. Загальні технології харчових виробництв : підручник. — К., 2010
|
11. |
Сердюкова О. Я. Основи інженерно-педагогічної діяльності (вступ до фаху) : курс лекцій. — Луганськ, 2010
|
12. |
Голячук С. Є. Основи технології переробки тваринницької продукції : навч. посіб. — Луцьк, 2009
|
13. |
Пузік Л. М. Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва : конспект лекцій. — Х., 2011
|
14. | Харчові технології. Короткий конспект лекцій : навч. посіб. — Х., 2009
|
15. |
Кюрчева Л. М. Технологія переробки та зберігання сільськогосподарської продукції : навч. посіб. — Мелітополь: Вид. буд. Мелітоп. міськ. друк., 2013
|
16. |
Ліннік В. С. Теоретичні та практичні основи технологій виробництва продукції тваринництва : навч. посіб. для студ. техн. та екон. спец. вищ. аграр. навч. закл. — Луганськ: Елтон-2, 2013
|
17. |
Гніцевич В. А. Технологія харчових продуктів рослинного походження : навч. посіб. — Донецьк: ДонНУЕТ, 2012
|
18. |
Лазарєва Т. А. Інноваційний розвиток харчової галузі. Продукти. Технології. Обладнання : навч. посіб. для студентів ВНЗ, які навчаються за спец. "Професійна освіта. Харчові технології". — Харків: Право, 2014
|
19. |
Черевко О. І. Класифікація та характеристика неньютонівських рідин. — Харків, 2014
|
20. |
Бочарова О. В. Управління безпечністю товарів : підручник. — Одеса: Атлант, 2014
|
| |