РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Пошуковий запит:
(<.>TJ=Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
56
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
Рашевська Т. О.
Ідентифікація ультрадисперсної вологи в субмікроструктурі вершкового масла
. — 1999 //
Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій
.
2.
Заїнчківський І. А.
Інвестиційна діяльність і проблеми вдосконалення використання та відтворення основних фондів
. — 1999 //
Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій
.
3.
Гавриленко С. М.
Інвестиційна привабливість українських підприємств харчової промисловості
. — 1999 //
Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій
.
4.
Руденко В. М.
Інгібуючий ефект тіогліколевої кислоти в утворенні забарвлення в амінокарбонільній реакції
. — 1999 //
Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій
.
5.
Пєтухова О. М.
Аналіз діяльності підприємств компанії "Укрпиво"
. — 1999 //
Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій
.
6.
Русин К. О.
Аналіз світового ринку м'яса та перспективи його розвитку в Україні
. — 1999 //
Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій
.
7.
Павловська М. О.
Вдосконалення відтворення основних виробничих фондів у зернопереробній промисловості
. — 1999 //
Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій
.
8.
Мостенська Т. Л.
Вплив доходів населення на структуру споживання
. — 1999 //
Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій
.
9.
Василенко С. М.
Гідродинамічні режими одиночного струменя в теплообмінниках змішування із щілинними розподільними пристроями
. — 1999 //
Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій
.
10.
Руденко В. М.
Дія кисню повітря як окисника в модельній системі D-глюкоза/гліцин
. — 1999 //
Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій
.
11.
Щуровський О. В.
Державне регулювання виробництва у системі формування стратегії розвитку підприємства
. — 1999 //
Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій
.
12.
Лагода Т. В.
Дослідження фінансового становища підприємств кондитерської промисловості
. — 1999 //
Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій
.
13.
Сімахіна Г. О.
Екологічні та медико-біологічні аспекти отримання сублімованих вуглеводовмісних продуктів
. — 1999 //
Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій
.
14.
Мостенська Т. Л.
Економічні передумови дії економічного механізму регулювання економіки в Україні
. — 1999 //
Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій
.
15.
Безпалько О. В.
Економічна оцінка ефективності використання трудових ресурсів підприємства
. — 1999 //
Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій
.
16.
Ковальчук І. В.
Економічна оцінка основних методичних положень нової амортизаційної політики в Україні
. — 1999 //
Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій
.
17.
Заїнчківський А. О.
Економічне становище підприємств ЗАТ "Укркондитер" у післяприватизаційний період
. — 1999 //
Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій
.
18.
Кириченко О. М.
Експортний потенціал харчової промисловості України
. — 1999 //
Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій
.
19.
Михалевська Т. В.
Застосування математичного моделювання та інформаційних технологій для фундаментального аналізу ринку цінних паперів
. — 1999 //
Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій
.
20.
Савчук Ю. С.
Зовнішньоекономічна діяльність агропромислового виробництва: стабілізація та розвиток
. — 1999 //
Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій
.
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського