РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)Наукова періодика України (4)
Пошуковий запит: (<.>A=Neklesa O$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.

Potapov V. Analysis of kinetics pattern in the formation and separation of a drop of fluid in the form of a capsule // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 2/10.
2.

Stepankova G. Influence of maize germ oilcake on processes of wheat dough ripening and bread quality and nutritional value // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 1.
3.

Neklesa OAnalytical study of the model of capsule formation of the system "food lipids - calcium alginate" // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 6/11.
4.

Neklesa OA study of the effect of thermotropic polysaccharides on the properties of the alginate-calcium shell of an encapsulated fatty semifinished food product // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 2/11.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського