РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (11)Наукова періодика України (70)Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Янович В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 59
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Куртяк Б. М. Жиророзчинні вітаміни у ветеринарній медицині і тваринництві : Моногр. — Л.: Тріада плюс, 2004
2.

Куртяк Б. М. Метаболічний профіль у крові корів у передродовий, родовий і післяродовий періоди. — 2002 // Фізіол. журн.
3.

Олексюк Н. П. Вміст вітамінів A, E і каротиноїдів у різних органах і тканинах ставкових риб. — 2007 // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок.
4.

Покотило О. С. Ліпогенез і холестериногенез у печінці морських свинок при навантаженні холестеролом. — 2007 // Експерим. та клініч. фізіологія і біохімія.
5.

Грициняк І. І. Активність Т-системи імунітету в дволіток коропа, вирощеного за різної щільності посадки. — 2008 // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок.
6.

Тушницька Н. Й. Вміст білків і продуктів перекисного окиснення ліпідів у крові коропа при захворюванні вірусною формою краснухи. — 2008 // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок.
7.

Петрів В. Б. Вміст зв'язаного з білком йоду і тиреоїдних гормонів у крові ставових риб за різного вмісту йоду у воді. — 2008 // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок.
8.

Покотило Г. І. Вміст продуктів перекисного окиснення ліпідів у свіжому і холодному м'ясі і субпродуктах великої рогатої худоби. — 2008 // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок.
9.

Олексюк Н. П. Вплив сезону на активність системи антиоксидантного захисту у печінці і скелетних м'язах білого амура (Ctenopharyngodon idella). — 2008 // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок.
10.

Волошин Р. В. Жирнокислотний склад загальних ліпідів печінки курчат-бройлерів відразу після забою і після 6-місячного зберігання. — 2009 // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок.
11.

Андрійчук Л. П. Жирнокислотний склад загальних ліпідів плазми крові курчат-бройлерів залежно від вмісту і форми селену в раціоні. — 2008 // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок.
12.

Андрійчук Л. П. Жирнокислотний склад загальних ліпідів скелетних м'язів курчат-бройлерів залежно від вмісту і форми селену в раціоні. — 2009 // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок.
13.

Грициняк І. І. Загальний вміст ліпідів і їх жирнокислотний склад у скелетних м'язах люблінських рамчастих і лускатих коропів і їх помісей. — 2009 // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок.
14.

Петрів В. Б. Загальний вміст ліпідів та їх жирнокислотний склад у скелетних м'язах коропа, вирощуваного у ставі з підвищеною концентрацією йоду у воді. — 2009 // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок.
15.

Сологуб Л. І. Метан і парниковий ефект атмосфери (екологічні, біохімічні та мікробіологічні аспекти) : монографія. — Л.: ПАІС, 2008
16.

Грициняк І. І. Обмін ліпідів у риб : монографія. — Л.: Тріада плюс, 2010
17.

Паламарчук І. П. Оцінка якісних параметрів багатокомпонентних сумішей рослинних інгредієнтів при вібровідцентровому дезінтегруванні. — 2013 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
18.

Паламарчук І. П. Аналіз математичної моделі вібровідцентрового дезінтегрування для виробництва лікарських фітопрепаратів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 44.
19.

Паламарчук І. П. Експериментальна оцінка процесу очищення сирого гліцерину за якісними характеристиками // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 46.
20.

Паламарчук І. П. Обгрунтування режимних параметрів процесу дезінтегрування складних фармацевтичних сумішей та фітопрепаратів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 47.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського