РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (5)Наукова періодика України (11)
Пошуковий запит: (<.>A=Федякіна З$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.

Матвєєва Т. В. Математичне обгрунтування складання сумішей олій // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2013. - № 3/6.
2.

Гладкий Ф. Ф. Технологія модифікованих жирів : навч. посіб. для судентів ВНЗ. — 2-ге вид. — Харків: Підручник НТУ "ХПІ", 2014
3.

Литвиненко О. А. Виробництво харчових форм білків із насіння олійних культур : [огляд наук.-техн. інформації]. — Київ: Аграр. наука, 2016
4.
Купажування олій : [монографія]. — Київ: Аграр. наука, 2014
5.
Сенсорний аналіз харчових продуктів : навч. посіб. для студентів всіх форм навчання спец. 181 "Харчові технології" спеціалізації 181-01 "Технології жирів, жирозамінників і ефірних олій". — Харків: НТУ "ХПІ": Технол. центр, 2018
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського