Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (5)Наукова періодика України (11)
Пошуковий запит: (<.>A=Федякіна З$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.
ВА779156

Технологія модифікованих жирів [Текст] : навч. посіб. для судентів ВНЗ / [Ф. Ф. Гладкий та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - 2-ге вид., переробл. - Харків : Підручник НТУ "ХПІ", 2014. - 202 с. : рис., табл. + 5 арк. дод. - Бібліогр.: с. 199-202. - 500 (1-й з-д 1-200) прим. - ISBN 978-617-687-002-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гладкий, Федір Федорович; Тимченко, Валентина Кузьмівна; Демидов, Ігор Миколайович; Некрасов, П. О.; Півень, О. М.; Федякіна, З. П.; "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА809912
Литвиненко, Олена Анатоліївна.
Виробництво харчових форм білків із насіння олійних культур [Текст] : [огляд наук.-техн. інформації] / О. А. Литвиненко, Ф. Ф. Гладкий, З. П. Федякіна ; Нац. акад. аграр. наук, Укр. НДІ олій та жирів. - Київ : Аграрна наука, 2016. - 51 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 39-51. - 100 прим. - ISBN 978-966-540-427-9

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 664.38 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гладкий, Федір Федорович; Федякіна, Зоя Павлівна; Національна академія аграрних наук України (Київ); Український науково-дослідний інститут олій та жирів

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА809911

Купажування олій [Текст] : [монографія] / П. Ф. Петік [та ін.] ; Укр. НДІ олій та жирів Нац. акад. аграр. наук. України. - Київ : Аграрна наука, 2014. - 55 с. : табл. - Бібліогр.: с. 42-55. - 50 прим. - ISBN 978-966-540-363-0

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 664.3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Петік, Павло Федорович; Матвєєва, Тетяна Вікторівна; Федякіна, Зоя Павлівна; Бєлінська, Анна Павлівна; Національна академія аграрних наук України (Київ); Український науково-дослідний інститут олій та жирів

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА830228

Сенсорний аналіз харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. для студентів всіх форм навчання спец. 181 "Харчові технології" спеціалізації 181-01 "Технології жирів, жирозамінників і ефірних олій" / Ф. Ф. Гладкий [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Харків : НТУ "ХПІ" : Технол. центр, 2018. - 131 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 130-131. - 300 прим. - ISBN 978-617-7319-16-9

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гладкий, Федір Федорович; Некрасов, Павло Олександрович; Тимченко, Валентина Кузьмівна; Федякіна, Зоя Павлівна; Куниця, К. В.; Мольченко, С. М.; "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА831678
Матвєєва, Тетяна Вікторівна.
Олії нового покоління [Текст] / Т. В. Матвєєва, А. П. Бєлінська, З. П. Федякіна ; Нац. акад. аграр. наук України, Укр. НДІ олій та жирів. - Київ : Аграрна наука, 2018. - 55 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 52-55. - 100 прим. - ISBN 978-966-540-482-8

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 664.34 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Бєлінська, Анна Павлівна; Федякіна, Зоя Павлівна; Національна академія аграрних наук України (Київ); Український науково-дослідний інститут олій та жирів (Харків)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського