РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (14)
Наукова періодика України (3)
Пошуковий запит:
(<.>A=Скорченко Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
9
Представлено документи
з 1 до 9
1.
Скорченко Т
. А.
Технологія незбираномолочних продуктів
: Навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. — Вінниця: Нова Кн., 2005
2.
Актуальні проблеми технології галузі
: курс лекцій. — К., 2006
3.
Гуць В. С.
Визначення реологічних характеристик сметанних десертів
. — 2005 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
4.
Скорченко Т
. А.
Дослідження розмірів кристалів лактози згущеного термічно обробленого молока з глюкозно-фруктозними сиропами
. — 2011 //
Харч. пром-сть
.
5.
Осьмак Т. Г.
Оптимізація рецептурного складу морозива "Сирок"
. — 2011 //
Харч. пром-сть
.
6.
Кравцова О. В.
Удосконалення технології кефірного напою, збагаченого харчовим волокном та наповнювачем
. — 2010 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
7.
Кравцова О. В.
Якість кисломолочного напою залежно від способу збагачення його харчовим волокном "Фіброгам"
. — 2009 //
Харч. пром-сть
.
8.
Скорченко Т
.
Якість згущеного вареного молока з глюкозно-фруктозними сиропами
. — 2012 //
Товари і ринки
.
9.
Скорченко Т
. А.
Технологія дитячих молочних продуктів
: навч. посіб. для студ. ВНЗ, які навч. за напрямом підготов. "Харчові технології та інженерія". — К.: НУХТ, 2012
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського