РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000340188<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Осьмак Т. Г. 
Оптимізація рецептурного складу морозива "Сирок" / Т. Г. Осьмак, Т. А. Скорченко, Н. О. Касьянова // Харч. пром-сть. - 2011. - № 10/11. - С. 96-101. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.

Системний аналіз технологічного процесу виробництва морозива "Сирок" проведено шляхом розробки параметричної схеми підсистеми фризерування суміші, організації ортогонального композиційного планування другого порядку та статистичного опрацювання результатів. Визначено оптимальну дозу внесення сиру кисломолочного у рецептурах морозива "Сирок", вона становить 47 %.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л956

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського