РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Журнали та продовжувані видання (1)Наукова періодика України (27)
Пошуковий запит: (<.>A=Сильчук Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.

Сильчук Т. А. Хліб з житнього борошна зниженої якості. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
2.

Сильчук Т. А. Удосконалення технології хлібобулочних виробів подовженого терміну зберігання : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2004
3.

Сильчук Т. А. Дослідження впливу клітковини гороху на біохімічні процеси в тісті // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 2.
4.

Дробот В. І. Використання закваски спонтанного бродіння при виробництві житньо-пшеничного хліба // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 1.
5.

Сильчук Т. А. Аналіз впливу клітковини картоплі на основні процеси в тісті // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 4.
6.

Сильчук Т. А. Дослідження біотехнологічних властивостей тістових напівфабрикатів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 1.
7.

Сильчук Т. А. Шляхи розширення асортименту хлібних виробів для закладів ресторанного господарства // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 1.
8.

Різник А. О. Обгрунтування вибору вівсяного толокна для виробництва хлібних виробів у закладах ресторанного господарства // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 1.
9.

Сильчук Т. А. Наукове обґрунтування та розроблення прискорених технологій хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16. — Київ, 2018
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського