РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (3)
Журнали та продовжувані видання (1)
Наукова періодика України (27)
Пошуковий запит:
(<.>A=Сильчук Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
9
Представлено документи
з 1 до 9
1.
Сильчук Т
. А.
Хліб з житнього борошна зниженої якості
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
2.
Сильчук Т
. А.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів подовженого терміну зберігання
: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2004
3.
Сильчук Т
. А.
Дослідження впливу клітковини гороху на біохімічні процеси в тісті
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2015. - 21, № 2.
4.
Дробот В. І.
Використання закваски спонтанного бродіння при виробництві житньо-пшеничного хліба
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2016. - 22, № 1.
5.
Сильчук Т
. А.
Аналіз впливу клітковини картоплі на основні процеси в тісті
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2016. - 22, № 4.
6.
Сильчук Т
. А.
Дослідження біотехнологічних властивостей тістових напівфабрикатів
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2017. - 23, № 1.
7.
Сильчук Т
. А.
Шляхи розширення асортименту хлібних виробів для закладів ресторанного господарства
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2020. - 26, № 1.
8.
Різник А. О.
Обгрунтування вибору вівсяного толокна для виробництва хлібних виробів у закладах ресторанного господарства
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2021. - 27, № 1.
9.
Сильчук Т
. А.
Наукове обґрунтування та розроблення прискорених технологій хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами
: автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16. — Київ, 2018
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського