Пошуковий запит: (<.>A=Сабіров О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
|
1. |
Коршунова Г. Ф. Технологічні основи безпеки продуктів харчування : навч. посіб. — Донецьк, 2009
|
2. |
Сабіров О. Здоров'я студента як національно-культурна цінність в освітньому євроінтеграційному просторі. — 2009 // Фіз. виховання, спорт і культура здоров'я у сучас. сусп-ві.
|
3. |
Самчук О. Рівень функціональних можливостей серцево-судинної й дихальної систем організму студентів вищих навчальних закладів. — 2012 // Фіз. виховання, спорт і культура здоров'я у сучас. сусп-ві.
|
4. |
Цьось А. В. Рівень фізичної активності студентів вищих навчальних закладів // Фіз. виховання, спорт і культура здоров'я у сучас. сусп-ві. - 2015. - № 3.
|
5. |
Сабіров О. С. Стан фізичного й психологічного компонентів здоров'я в якості життя студентів вищих навчальних закладів // Фіз. виховання, спорт і культура здоров'я у сучас. сусп-ві. - 2015. - № 4.
|
6. |
Сабіров О. С. Формування рухових умінь і навичок студентів вищих навчальних закладів у процесі позааудиторних занять з регбі : автореф. дис. ... канд. пед. наук : 13.00.02. — Луцьк, 2015
|
7. |
Сабіров О. С. Стан фізичного розвитку студентів вищих навчальних закладів // Фіз. виховання, спорт і культура здоров'я у сучас. сусп-ві. - 2016. - № 3.
|
8. |
Сабіров О. С. Стан фізичної підготовленості студентів вищих навчальних закладів // Фіз. виховання, спорт і культура здоров'я у сучас. сусп-ві. - 2016. - № 4.
|
9. |
Сабіров О. Концептуальні основи формування рухових умінь і навичок студентів у процесі позааудиторних занять фізичними вправами // Фіз. виховання, спорт і культура здоров'я у сучас. сусп-ві. - 2018. - № 1.
|
10. | Технологія продукції ресторанного господарства. Контроль якості : навч. посіб. — Дніпро: УМСФ, 2023
|
11. | Сучасні процеси трансформації у бізнесі та виробництві: теорія, методологія, практика (фінансовий сектор, аграрна галузь та сфера послуг) : монографія. — Дніпро: Пороги, 2019
|