РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (7)Журнали та продовжувані видання (1)Наукова періодика України (13)
Пошуковий запит: (<.>A=Сабіров О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
1.

Коршунова Г. Ф. Технологічні основи безпеки продуктів харчування : навч. посіб. — Донецьк, 2009
2.

Сабіров О.  Здоров'я студента як національно-культурна цінність в освітньому євроінтеграційному просторі. — 2009 // Фіз. виховання, спорт і культура здоров'я у сучас. сусп-ві.
3.

Самчук О.  Рівень функціональних можливостей серцево-судинної й дихальної систем організму студентів вищих навчальних закладів. — 2012 // Фіз. виховання, спорт і культура здоров'я у сучас. сусп-ві.
4.

Цьось А. В. Рівень фізичної активності студентів вищих навчальних закладів // Фіз. виховання, спорт і культура здоров'я у сучас. сусп-ві. - 2015. - № 3.
5.

Сабіров О. С. Стан фізичного й психологічного компонентів здоров'я в якості життя студентів вищих навчальних закладів // Фіз. виховання, спорт і культура здоров'я у сучас. сусп-ві. - 2015. - № 4.
6.

Сабіров О. С. Формування рухових умінь і навичок студентів вищих навчальних закладів у процесі позааудиторних занять з регбі : автореф. дис. ... канд. пед. наук : 13.00.02. — Луцьк, 2015
7.

Сабіров О. С. Стан фізичного розвитку студентів вищих навчальних закладів // Фіз. виховання, спорт і культура здоров'я у сучас. сусп-ві. - 2016. - № 3.
8.

Сабіров О. С. Стан фізичної підготовленості студентів вищих навчальних закладів // Фіз. виховання, спорт і культура здоров'я у сучас. сусп-ві. - 2016. - № 4.
9.

Сабіров ОКонцептуальні основи формування рухових умінь і навичок студентів у процесі позааудиторних занять фізичними вправами // Фіз. виховання, спорт і культура здоров'я у сучас. сусп-ві. - 2018. - № 1.
10.
Технологія продукції ресторанного господарства. Контроль якості : навч. посіб. — Дніпро: УМСФ, 2023
11.
Сучасні процеси трансформації у бізнесі та виробництві: теорія, методологія, практика (фінансовий сектор, аграрна галузь та сфера послуг) : монографія. — Дніпро: Пороги, 2019
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського