РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (8)Наукова періодика України (52)Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Одарченко А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
1.

Одарченко А. М. Товарознавчі вимоги до стабілізованих плодоовочевих напівфабрикатів консервованих холодом : Навч. посіб. — Х., 2005
2.

Одарченко А. М. Товарознавство молочних товарів : навч. посіб. — Х., 2007
3.

Одарченко А. М. Вплив мікробного полісахариду "ксантан" на якість заморожених плодоовочевих паст в процесі їх зберігання у замороженому стані : Автореф. дис. канд. техн. наук : 05.18.15. — Х., 2003
4.

Одарченко А. М. Дослідження змін вмісту каротиноїдів та вітаміну С фруктових начинок за різних температур зберігання. — 2010 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
5.

Одарченко А.  Зміни анатомічної будови заморожених ягід залежно від попередньої обробки. — 2012 // Товари і ринки.
6.
Технічне регулювання. Основи стандартизації, метрології та управління якістю : навч. посіб. — Х.: Іванченко І.С., 2013. — 590, [8]
7.

Одарченко А. М. Наукові основи формування якості харчових продуктів при консервуванні холодом // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2013. - № 4/10.
8.

Одарченко А. М. Вплив попередньої технологічної обробки на процес заморожування овочевого напівфабрикату // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2013. - № 5/10.
9.

Одарченко А. М. Розвиток наукових основ формування якості харчових продуктів при консервуванні холодом : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13. — Одеса, 2014
10.

Одарченко А. М. Заморожені напівфабрикати з овочевої сировини : монографія. — Харків: ХДУХТ, 2013
11.

Одарченко А. Н. Преимущества внедрения системы автоматизации склада на базе WMS // Бізнес Інформ. - 2014. - № 12.
12.

Одарченко А. М. Особливості електронної комерції та перспективи її розвитку в Україні // Бізнес Інформ. - 2015. - № 1.
13.

Одарченко А. Н. Исследование стеклования и фазовых переходов в тестовых полуфабрикатах с добавлением овощного сырья // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 1/6.
14.

Одарченко Д. М. Розрахунок економічної ефективності впровадження нових методик оцінки якості дикорослих ягід та культивованих грибів // Бізнес Інформ. - 2015. - № 10.
15.

Одарченко Д. М. Економічна ефективність виробництва замороженого напівфабрикату для перших страв "Борщова заправка" // Бізнес Інформ. - 2015. - № 11.
16.

Черевко О. І. Вплив пасерування цибулі на її зберігання за низьких температур // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 5/11.
17.

Одарченко А. М. Економічна ефективність виробництва замороженого напівфабрикату для напою смузі // Бізнес Інформ. - 2019. - № 4.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського