РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (8)
Наукова періодика України (52)
Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит:
(<.>A=Одарченко А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
17
Представлено документи
з 1 до 17
1.
Одарченко А
. М.
Товарознавчі вимоги до стабілізованих плодоовочевих напівфабрикатів консервованих холодом
: Навч. посіб. — Х., 2005
2.
Одарченко А
. М.
Товарознавство молочних товарів
: навч. посіб. — Х., 2007
3.
Одарченко А
. М.
Вплив мікробного полісахариду "ксантан" на якість заморожених плодоовочевих паст в процесі їх зберігання у замороженому стані
: Автореф. дис. канд. техн. наук : 05.18.15. — Х., 2003
4.
Одарченко А
. М.
Дослідження змін вмісту каротиноїдів та вітаміну С фруктових начинок за різних температур зберігання
. — 2010 //
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
.
5.
Одарченко А
.
Зміни анатомічної будови заморожених ягід залежно від попередньої обробки
. — 2012 //
Товари і ринки
.
6.
Технічне регулювання. Основи стандартизації, метрології та управління якістю
: навч. посіб. — Х.: Іванченко І.С., 2013. — 590, [8]
7.
Одарченко А
. М.
Наукові основи формування якості харчових продуктів при консервуванні холодом
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2013. - № 4/10.
8.
Одарченко А
. М.
Вплив попередньої технологічної обробки на процес заморожування овочевого напівфабрикату
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2013. - № 5/10.
9.
Одарченко А
. М.
Розвиток наукових основ формування якості харчових продуктів при консервуванні холодом
: автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13. — Одеса, 2014
10.
Одарченко А
. М.
Заморожені напівфабрикати з овочевої сировини
: монографія. — Харків: ХДУХТ, 2013
11.
Одарченко А
. Н.
Преимущества внедрения системы автоматизации склада на базе WMS
//
Бізнес Інформ
. - 2014. - № 12.
12.
Одарченко А
. М.
Особливості електронної комерції та перспективи її розвитку в Україні
//
Бізнес Інформ
. - 2015. - № 1.
13.
Одарченко А
. Н.
Исследование стеклования и фазовых переходов в тестовых полуфабрикатах с добавлением овощного сырья
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2015. - № 1/6.
14.
Одарченко Д. М.
Розрахунок економічної ефективності впровадження нових методик оцінки якості дикорослих ягід та культивованих грибів
//
Бізнес Інформ
. - 2015. - № 10.
15.
Одарченко Д. М.
Економічна ефективність виробництва замороженого напівфабрикату для перших страв "Борщова заправка"
//
Бізнес Інформ
. - 2015. - № 11.
16.
Черевко О. І.
Вплив пасерування цибулі на її зберігання за низьких температур
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2016. - № 5/11.
17.
Одарченко А
. М.
Економічна ефективність виробництва замороженого напівфабрикату для напою смузі
//
Бізнес Інформ
. - 2019. - № 4.
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського