Пошуковий запит: (<.>A=Мисюра Т$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 22
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Зав'ялов В. Л. Конструктивні та техніко-економічні особливості віброекстрактора періодичної дії. — 2005 // Харч. пром-сть.
|
2. |
Паламарчук І. П. Обгрунтування основних робочих параметрів механічного віброприводу машини з гнучким контейнером для механічної обробки харчової сировини. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
3. |
Кулінченко В. Р. Передумови створення математичної моделі - основні положення і рівняння руху Релея. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
4. |
Паламарчук І. П. Розробка конструктивних заходів для нівелювання сегрегації в процесах вібраційного перемішування харчової сировини. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
5. |
Мисюра Т. Г. Математичне моделювання гідродинаміки двофазового потоку в умовах безперервного віброекстрагування : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — К., 2010
|
6. |
Мисюра Т. М. Місто як предмет філософсько-культурологічної рефлексії : автореф. дис. ... канд. філос. наук : 09.00.04. — К., 2011
|
7. |
Мисюра Т. Г. Розроблення алгоритму визначення типу моделі гідродинамічної структури двофазного потоку в робочому об'ємі колонного віброекстрактора безперервної дії. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
8. |
Попова Н. В. Розроблення технології виробництва натурального харчового барвника з виноградних вичавок при використанні віброекстрагування. — 2010 // Харч. пром-сть.
|
9. |
Павлова О. Ю. Культурна інтеграція вітчизняних закладів вищої освіти до Європейського освітнього середовища : [монографія]. — К.: КІМ, 2012
|
10. |
Малежик І. Ф. Інноваційні рішення в технології сушіння картоплі // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 2.
|
11. |
Зав'ялов В. Л. Математичне моделювання масоперенесення при періодичному віброекстрагуванні з рослинної сировини // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 4.
|
12. |
Зав'ялов В. Л. Математичне моделювання масообміну при віброекстрагуванні із рослинної сировини в умовах комбінованої дії механічних коливань різної частоти // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 1.
|
13. |
Любцова Ю. Л. Визначення оптимального складу суміші зелених соусів за вмістом вітаміну С // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 1.
|
14. |
Ткаченко В. В. Дослідження компонентного складу начинки збагаченого сирка в білковій глазурі // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 3.
|
15. |
Мисюра Т. Г. Математичний опис структури гідродинамічних потоків при віброекстрагуванні на основі комірчастої моделі // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, 5 (ч. 1).
|
16. |
Марценюк О. С. Особливості моделювання складних технологічних систем у харчових технологіях // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 3.
|
17. |
Камінська С. В. Математична модель прогнозування вмісту аскорбінової кислоти в заморожених ягодах // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 4.
|
18. |
Зав'ялов В. Л. Вплив режимних параметрів на кінетику безперервного віброекстрагування з рослинної сировини // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 5.
|
19. |
Чорний В. М. Спосіб кількісного визначення бурштинової кислоти в екстрактах бурштину // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 4.
|
20. |
Попова Н. В. Визначення якісних показників безалкогольного напою із соком помело та оптимізація його компонентного складу // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 1.
|
| |