РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (4)Автореферати дисертацій (2)Наукова періодика України (13)
Пошуковий запит: (<.>A=Махинько В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
1.

Арсеньєва Л. Ю. Склад і перетравлюваність білкових речовин продуктів перероблення бобових. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
2.

Ковалев А. В. Вакуумно-испарительное охлаждение хлебобулочных изделий. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
3.

Полатайло Д. М. Дисипативні енергетичні втрати в приводах машин і моделювання перехідних процесів. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
4.

Махинько Л. В. Дослідження електрофізичних властивостей начинок для продуктів високотемпературної ко-екструзії з метою контролю їхньої якості. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
5.

Махинько В. М. Новий метод визначення ефективності гідротермічного оброблення зерна для виробництва зернового хліба. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
6.

Ковальов О. В. Раціональні режими роботи хлібопекарських печей з рециркуляцією продуктів згорання. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
7.

Махинько В. М. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з продуктами із сої : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2006
8.
Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник) : навч. посіб. для студ. ВНЗ, що навчаються за напрямом підготов. "Харчові технології та інженерія". — К.: Кондор, 2010
9.

Махинько В. М. Формула еталонного білка: етапи розроблення і сучасні норми // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 2.
10.

Махинько В. М. Номограф для визначення добової потреби людини в енергії та білку // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, 5 (ч. 2).
11.

Дробот В. І. Використання ізоляту соєвого білка для підвищення харчової цінності хлібних виробів зниженої вологості (хлібних паличок) // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
12.

Махинько В. М. Вплив ізолятів рослинних білків на клейковинний комплекс пшеничного тіста // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
13.

Махинько В. М. Сухарні брикети для споживачів з підвищеними білковими потребами // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 3.
14.

Махинько В. М. Розрахункові методики ФАО/ВООЗ для оцінювання якості харчового білка // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 4.
15.

Махинько В. М. Обгрунтування удосконаленої схеми виробництва спеціально випечених панірувальних сухарів // Харч. пром-сть. - 2020. - № 27.
16.

Махинько В. М. Наукове обґрунтування та розроблення технології високобілкових хлібних виробів для споживачів з підвищеною потребою у макронутрієнтах : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.01. — Київ, 2019
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського