РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (4)
Автореферати дисертацій (2)
Наукова періодика України (13)
Пошуковий запит:
(<.>A=Махинько В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
16
Представлено документи
з 1 до 16
1.
Арсеньєва Л. Ю.
Склад і перетравлюваність білкових речовин продуктів перероблення бобових
. — 2004 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
2.
Ковалев А. В.
Вакуумно-испарительное охлаждение хлебобулочных изделий
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
3.
Полатайло Д. М.
Дисипативні енергетичні втрати в приводах машин і моделювання перехідних процесів
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
4.
Махинько Л. В.
Дослідження електрофізичних властивостей начинок для продуктів високотемпературної ко-екструзії з метою контролю їхньої якості
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
5.
Махинько В
. М.
Новий метод визначення ефективності гідротермічного оброблення зерна для виробництва зернового хліба
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
6.
Ковальов О. В.
Раціональні режими роботи хлібопекарських печей з рециркуляцією продуктів згорання
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
7.
Махинько В
. М.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з продуктами із сої
: Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2006
8.
Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник)
: навч. посіб. для студ. ВНЗ, що навчаються за напрямом підготов. "Харчові технології та інженерія". — К.: Кондор, 2010
9.
Махинько В
. М.
Формула еталонного білка: етапи розроблення і сучасні норми
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2017. - 23, № 2.
10.
Махинько В
. М.
Номограф для визначення добової потреби людини в енергії та білку
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2017. - 23, 5 (ч. 2).
11.
Дробот В. І.
Використання ізоляту соєвого білка для підвищення харчової цінності хлібних виробів зниженої вологості (хлібних паличок)
//
Харч. пром-сть
. - 2016. - № 20.
12.
Махинько В
. М.
Вплив ізолятів рослинних білків на клейковинний комплекс пшеничного тіста
//
Харч. пром-сть
. - 2018. - № 23.
13.
Махинько В
. М.
Сухарні брикети для споживачів з підвищеними білковими потребами
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2018. - 24, № 3.
14.
Махинько В
. М.
Розрахункові методики ФАО/ВООЗ для оцінювання якості харчового білка
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2020. - 26, № 4.
15.
Махинько В
. М.
Обгрунтування удосконаленої схеми виробництва спеціально випечених панірувальних сухарів
//
Харч. пром-сть
. - 2020. - № 27.
16.
Махинько В
. М.
Наукове обґрунтування та розроблення технології високобілкових хлібних виробів для споживачів з підвищеною потребою у макронутрієнтах
: автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.01. — Київ, 2019
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського