РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (4)Журнали та продовжувані видання (2)Автореферати дисертацій (2)Наукова періодика України (68)
Пошуковий запит: (<.>A=Маринін А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 32
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Маринін А. І. Розроблення та застосування імпульсного електрогідравлічного способу оброблення сировини рослинного походження : автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2007
2.

Пирог Т. П. Дія наночастинок металів на деякі мікроорганізми і мікрофлору непастеризованого пива. — 2011 // Мікробіол. журн.
3.

Олішевський В. В. Новації в підході до очищення дифузійного соку в цукровому виробництві // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 43.
4.

Хоменко І. М. Гігієнічна оцінка використання нанорозмірних систем для дезактивації радіоактивно забруднених продуктів харчування у віддалений період після Чорнобильської катастрофи // Сімейна медицина. - 2014. - № 5.
5.

Пасічний В. М. Розробка комбінованих білково-жирових емульсій для ковбас і напівфабрикатів з м'ясом птиці // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 1/6.
6.

Українець А. І. Коагуляційне очищення жомопресової води гелем алюмінію // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 5.
7.

Білик О. А. Використання комплексного хлібопекарського поліпшувача "Свіжість +" у технології булочних виробів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 1.
8.

Петрик І. С. Особливості стабілізації наночастинок міді та срібла цистеїном у водних колоїдних розчинах // Хімія, фізика та технологія поверхні. - 2015. - 6, № 3.
9.

Страшинський І. М. Вплив функціональної харчової композиції на властивості м'ясних фаршевих систем // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 6/11.
10.

Самченко Ю. М. pH- та термочутливі нано(феро)гелі на основі N-ізопропілакриламіду та акрилової кислоти // Доп. НАН України. - 2017. - № 6.
11.

Святненко Р. С. Вплив імпульсних електричних полів на склад і властивості незбираного молока // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 4.
12.

Сабадаш Н. І. Ефективність очищення вовномийної води комплексом ферментів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 6.
13.

Українець А. І. Дослідження впливу електромагнітної обробки на мікроорганізми молочної сироватки // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2016. - Вип. 179.
14.

Українець А. І. Застосування безреагентно модифікованої води для підвищення ефективності харчового виробництва і поліпшення якості продукції // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, 5 (ч. 1).
15.

Сукманов В. О. Дослідження процесу екстрагування виннокислих сполук із виноградних вичавок субкритичною водою // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, 5 (ч. 2).
16.

Фурсік О. П. Властивості фаршів варених ковбас з білоквмісною функціональною харчовою композицією // Харч. пром-сть. - 2017. - № 21.
17.

Суходольська Н. П. Використання фізико-хімічного аналізу в поєднанні з хемометричним методом обробки даних для якісної оцінки різних видів молока // Харч. пром-сть. - 2017. - № 21.
18.

Пасічний В. М. Пакування під вакуумом як спосіб подовження термінів зберігання охолодженого м'яса та напівфабрикатів з нього // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
19.

Українець А. І. Окисно-відновний баланс питної води - показник її якості та фізіологічної повноцінності // Харч. пром-сть. - 2018. - № 24.
20.

Пасічний В. М. Дослідження впливу використання натуральних і штучних оболонок на мікробіологічну стабільність і вологовміст варених ковбасних виробів у процесі зберігання // Харч. пром-сть. - 2018. - № 24.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського