РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (4)
Журнали та продовжувані видання (2)
Автореферати дисертацій (2)
Наукова періодика України (68)
Пошуковий запит:
(<.>A=Маринін А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
32
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
Маринін А
. І.
Розроблення та застосування імпульсного електрогідравлічного способу оброблення сировини рослинного походження
: автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2007
2.
Пирог Т. П.
Дія наночастинок металів на деякі мікроорганізми і мікрофлору непастеризованого пива
. — 2011 //
Мікробіол. журн
.
3.
Олішевський В. В.
Новації в підході до очищення дифузійного соку в цукровому виробництві
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2012. - № 43.
4.
Хоменко І. М.
Гігієнічна оцінка використання нанорозмірних систем для дезактивації радіоактивно забруднених продуктів харчування у віддалений період після Чорнобильської катастрофи
//
Сімейна медицина
. - 2014. - № 5.
5.
Пасічний В. М.
Розробка комбінованих білково-жирових емульсій для ковбас і напівфабрикатів з м'ясом птиці
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2015. - № 1/6.
6.
Українець А. І.
Коагуляційне очищення жомопресової води гелем алюмінію
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2015. - 21, № 5.
7.
Білик О. А.
Використання комплексного хлібопекарського поліпшувача "Свіжість +" у технології булочних виробів
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2016. - 22, № 1.
8.
Петрик І. С.
Особливості стабілізації наночастинок міді та срібла цистеїном у водних колоїдних розчинах
//
Хімія, фізика та технологія поверхні
. - 2015. - 6, № 3.
9.
Страшинський І. М.
Вплив функціональної харчової композиції на властивості м'ясних фаршевих систем
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2016. - № 6/11.
10.
Самченко Ю. М.
pH- та термочутливі нано(феро)гелі на основі N-ізопропілакриламіду та акрилової кислоти
//
Доп. НАН України
. - 2017. - № 6.
11.
Святненко Р. С.
Вплив імпульсних електричних полів на склад і властивості незбираного молока
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2016. - 22, № 4.
12.
Сабадаш Н. І.
Ефективність очищення вовномийної води комплексом ферментів
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2016. - 22, № 6.
13.
Українець А. І.
Дослідження впливу електромагнітної обробки на мікроорганізми молочної сироватки
//
Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка
. - 2016. - Вип. 179.
14.
Українець А. І.
Застосування безреагентно модифікованої води для підвищення ефективності харчового виробництва і поліпшення якості продукції
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2017. - 23, 5 (ч. 1).
15.
Сукманов В. О.
Дослідження процесу екстрагування виннокислих сполук із виноградних вичавок субкритичною водою
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2017. - 23, 5 (ч. 2).
16.
Фурсік О. П.
Властивості фаршів варених ковбас з білоквмісною функціональною харчовою композицією
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 21.
17.
Суходольська Н. П.
Використання фізико-хімічного аналізу в поєднанні з хемометричним методом обробки даних для якісної оцінки різних видів молока
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 21.
18.
Пасічний В. М.
Пакування під вакуумом як спосіб подовження термінів зберігання охолодженого м'яса та напівфабрикатів з нього
//
Харч. пром-сть
. - 2018. - № 23.
19.
Українець А. І.
Окисно-відновний баланс питної води - показник її якості та фізіологічної повноцінності
//
Харч. пром-сть
. - 2018. - № 24.
20.
Пасічний В. М.
Дослідження впливу використання натуральних і штучних оболонок на мікробіологічну стабільність і вологовміст варених ковбасних виробів у процесі зберігання
//
Харч. пром-сть
. - 2018. - № 24.
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського