РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (6)
Журнали та продовжувані видання (2)
Автореферати дисертацій (1)
Наукова періодика України (40)
Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит:
(<.>A=Лебеденко Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
11
Представлено документи
з 1 до 11
1.
Лебеденко Т
. Є.
Розробка комплексних поліпшувачів для хлібопекарського виробництва
: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — О., 1998
2.
Иоргачева Е. Г.
Потенциал лекарственных, пряно-ароматических растений в повышении качества пшеничного хлеба
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2014. - № 2/12.
3.
Єременко О. С.
Аналіз впливу стану інтерфейса на динаміку завантаженості черги на маршрутизаторі телекомунікаційної мережі
//
Телекомунікац. та інформ. технології
. - 2015. - № 3.
4.
Іоргачова К. Г.
Фітоекстракти у вирішенні проблем і завдань хлібопечення
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2017. - 23, 5 (ч. 2).
5.
Коркач Г. В.
Зміна якості вафельних виробів із синбіотиком при зберіганні
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2018. - 24, № 5.
6.
Лебеденко Т
. М.
Дослідження методу активного управління чергами на інтерфейсах маршрутизаторів телекомунікаційних мереж
//
Системи упр., навігації та зв'язку
. - 2019. - Вип. 4.
7.
Лебеденко Т
. Є.
Науково-практичні засади стабілізації якості хлібобулочних виробів з використанням фітоекстрактів
: автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.01. — Одеса, 2016
8.
Привабливість туристичного та дегустаційного бізнесу Одеської області
: монографія. — Київ: Друк. "ХАМЕЛЕОН К", 2018
9.
Лебеденко Т
. М.
Дослідження методу активного управління чергами на інтерфейсах маршрутизаторів телекомунікаційних мереж
//
Системи упр., навігації та зв'язку
. - 2019. - Вип. 4.
10.
Лебеденко Т
. Є.
Якість борошна: проблеми з огляду потужних виробництв борошняної продукції та підприємств HORECA
//
Харч. пром-сть
. - 2020. - № 28.
11.
Лебеденко Т
. М.
Моделі та методи активного управління чергами та пропускною здатністю інтерфейсів телекомунікаційних мереж
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.12.02. — Харків, 2019
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського