РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (17)
Журнали та продовжувані видання (1)
Наукова періодика України (36)
Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит:
(<.>A=Лазарєва Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
29
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
Лазарєва Т
. А.
Формування професійних умінь із загальної хімічної технології у майбутніх інженерів засобами задачного навчання
: Автореф. дис... канд. пед. наук: 13.00.04. — Луганськ, 2006
2.
Лазарєв М. І.
Теоретичні та методичні засади креативного навчання студентів технічних дисциплін
: монографія. — Х.; Горлівка: Ліхтар, 2009
3.
Лазарєв М. І.
Формування професійних умінь із загальної хімічної технології у майбутніх інженерів
: монографія. — Горлівка: Ліхтар, 2009
4.
Лазарєв М. І.
Креативні технології навчання студентів технічних дисциплін
: навч. посіб. — Х., 2012
5.
Мостова Л. М.
Організація та проектування закладів ресторанного господарства
: навч. посіб. для студ. ВНЗ напряму підготов. "Професійна освіта". — Х.: УІПА, 2012
6.
Лазарєва Т
. А.
Система критеріїв та параметрів удосконалення харчових продуктів, технологій, обладнання як основа формування змісту творчої професійної підготовки фахівців харчової галузі
. — 2012 //
Вісн. Луган. нац. ун-ту ім. Т. Шевченка. Пед. науки
.
7.
Лазарєва Т
. А.
Дидактичні засоби творчого навчання студентів технічних дисциплін
//
Проблеми інж.-пед. освіти
. - 2007. - № 17.
8.
Лазарєва Т
. А.
Методика проведення експериментального дослідження з технічних дисциплін
//
Проблеми інж.-пед. освіти
. - 2007. - № 18/19.
9.
Лазарєва Т
. А.
Творче навчання студентів дисципліни "технологічне обладнання харчової галузі"
//
Проблеми інж.-пед. освіти
. - 2007. - № 16.
10.
Лазарєва Т
. А
Теоретичні засади суб'єктно-діяльнісного підходу до професійної підготовки майбутніх інженерів
//
Проблеми інж.-пед. освіти
. - 2008. - № 20.
11.
Лазарєва Т
. А.
Формування змісту дисципліни "Моделювання технологічних процесів харчової галузі"
//
Проблеми інж.-пед. освіти
. - 2008. - № 21.
12.
Лазарєва Т
. А.
Науково-дослідна робота студентів як основа формування творчого фахівця харчової галузі
//
Наука і освіта
. - 2011. - № 8.
13.
Лазарєва Т
. А.
Структура професійно важливих якостей творчої особистості інженера-технолога
//
Проблеми інж.-пед. освіти
. - 2010. - № 26/27.
14.
Лазарєва Т
. А.
Структура мотивації творчої навчальної діяльності майбутніх інженерів-технологів
//
Проблеми інж.-пед. освіти
. - 2010. - № 28/29.
15.
Лазарєва Т
. А.
Оновлення змісту навчання з новітніх харчових продуктів у професійній підготовці майбутніх фахівців харчової галузі
//
Проблеми інж.-пед. освіти
. - 2011. - № 30/31.
16.
Лазарєва Т
. А.
Напрями оновлення змісту навчання технологічному обладнанню харчової галузі у професійній підготовці майбутніх інженерів-технологів
//
Проблеми інж.-пед. освіти
. - 2011. - № 32/33.
17.
Лазарєва Т
. А.
Аналіз структури професійної діяльності інженера-технолога харчової галузі
//
Проблеми інж.-пед. освіти
. - 2013. - № 38/39.
18.
Лазарєва Т
. А.
Формування цілей професійної підготовки інженерів-технологів харчової галузі до науково-дослідної діяльності
//
Проблеми інж.-пед. освіти
. - 2013. - № 40/41.
19.
Шинкаренко В. Г.
Оцінка інтенсивності конкуренції на ринку автотранспортних послуг
//
Економіка транспорт. комплексу
: зб. наук. пр. - 2012. - Вип. 20.
20.
Мостова Л. М.
Технологія продуктів дієтичного призначення
: навч. посіб. для студентів ВНЗ. — Харків: РВВ ХТЕІ КНТЕУ, 2014
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського