РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (5)
Наукова періодика України (18)
Пошуковий запит:
(<.>A=Касабова К$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
9
Представлено документи
з 1 до 9
1.
Касабова К
. Р.
Характеристика нових джерел харчових волокон для збагачення борошняних кондитерських виробів
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2013. - № 6/11.
2.
Касабова К
. Р.
Технологія маффінів підвищеної харчової цінності з продуктами переробки зародків пшениці та бурякового жому
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Харків, 2014
3.
Самохвалова О. В.
Вплив збагачувальних добавок на формування структури тіста та випеченних маффінів
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2014. - № 1/10.
4.
Самохвалова О. В.
Технологія маффінів оздоровчого призначення
: монографія. — Харків: Технол. центр, 2015
5.
Самохвалова О. В.
Вплив мікробних полісахаридів на властивості пшеничного борошна
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2015. - № 6/10.
6.
Михайлов В. М.
Створення якісно нових плодоовочевих напівфабрикатів і кондитерських виробів на їх основі з оздоровчими властивостями
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2019. - 25, № 5.
7.
Михайлов В. М.
Технологічно-апаратурне вдосконалення процесів виробництва купажованих плодово-ягідних напівфабрикатів
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2020. - 26, № 5.
8.
Розробка технологій та обладнання для виробництва напівфабрикатів з рослинної сировини
. — Харків: Вид-во Іванченка І. С., 2020
9.
Техології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів із використанням нетрадиційної сировини
. — Харків, 2021
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського