РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (5)Наукова періодика України (21)
Пошуковий запит: (<.>A=Ельперін І$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 23
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Ельперін І. В. Промислові контролери : Навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. — К., 2003
2.

Ельперін І. В. Автоматизовані системи управління технологічними процесами : Конспект лекцій. — К., 2007
3.

Ельперін І. В. . — К., 2007
4.

Ельперін І. В. . — К., 2007
5.

Сідлецький В. М. Вибір оптимальної продуктивності в системі управління дифузійною станцією цукрового заводу. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
6.

Арсеньєва Л. Ю. Розроблення програмного комплексу для проектування рецептур хлібобулочних виробів зі збалансованим хімічним складом. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
7.

Пупена О. М. Вдосконалення системи автоматизації брагоректифікаційної установки. — 2008 // Харч. пром-сть.
8.

Сідлецький В. М. Механізм логічного виведення рекомендацій щодо зміни технологічних параметрів для колонної дифузійної станції. — 2010 // Харч. пром-сть.
9.

Сідлецький В. М. Система прогнозування показників роботи дифузійної станції цукрового заводу. — 2011 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
10.

Швед С. М. Системний аналіз технологічного процесу виробництва хлібобулочних виробів. — 2012 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
11.

Пупена О. М. Розробка та використання імітаційних моделей для відлагодження програмного забезпечення програмованих логічних контролерів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 44.
12.

Швед С. М. Система підтримки прийняття рішення при виборі поліпшувачів для покращання показників якості борошна // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 46.
13.

Швед С. М. Розробка прогнозуючої моделі в системі управління процесом приготування хліба з використанням нейронних мереж // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 47.
14.

Швед С. М. Підходи до автоматизованого управління якістю хлібобулочних виробів // Вісн. Вінниц. політехн. ін-ту. - 2011. - № 2.
15.

Сідлецький В. М. Аналіз невимірюваних параметрів на рівні розподіленого керування для автоматизованої системи, об'єктів і комплексів харчової промисловості // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 3.
16.

Пупена О. М. Сучасні стандарти інтегрованого керування і шляхи їх впровадження в Україні // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 1.
17.

Пирог Т. П. Антимікробна та антиадгезивна активність поверхнево-активних речовин, синтезованих Acinetobacter calcoaceticus ІМВ B-7241 на технічному гліцерині // Мікробіол. журн.. - 2018. - 80, № 2.
18.

Сідлецький В. М. Тензорний аналіз в автоматизованій системі управління процесом пастеризації молока // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 2.
19.

Полупан В. В. Дослідження роботи генетичних алгоритмів у системі автоматизованого управління апаратом II сатурації // Харч. пром-сть. - 2018. - № 24.
20.

Роговик А. В. Концептуальний опис електротехнологічного комплексу цукрового заводу // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 4.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського