РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (14)
Автореферати дисертацій (1)
Наукова періодика України (25)
Пошуковий запит:
(<.>A=Грегірчак Н$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
27
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
Пічко В. Б.
Стимулювальний вплив електромагнітного поля лінійного індукційного апарата на пектинестеразну активність
Penicillium glaucum-I.V.
. — 2005 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
2.
Пічко В. Б.
Комплексна переробка відходів шкіряного виробництва з використанням ферментативного гідролізу
. — 2004 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
3.
Грегірчак Н
. М.
Дія деяких біоцидних препаратів на бактеріальну і грибну мікрофлору
. — 2007 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
4.
Грегірчак Н
. М.
Стимуляція росту вищих базидіоміцетів роду
Pleurotus
електромагнітним полем
. — 2006 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
5.
Тесля О. Д.
Порівняльна характеристика пресованих дріжджів різних торгових марок
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
6.
Грегірчак Н
. М.
Порівняння придатності методів визначення мікробіологічної чистоти для нестерильних лікарських засобів
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
7.
Грегірчак Н
. М.
Розробка та впровадження способу одержання нейстонних біопрепаратів за допомогою флотації
: Автореф. дис... канд. техн. наук : 03.00.20. — К., 1999
8.
Кухарчук О. В.
Дослідження дії комбінованого біоциду на основі полігексаметиленгуанідину
. — 2010 //
Харч. пром-сть
.
9.
Погрібний П. В.
Особливості виділення і очистки бета-дефенсину-2 людини
. — 2011 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
10.
Задорожна В. І.
Оцінка розповсюдженості ентеровірусів серед населення та об'єктів довкілля в Україні
. — 2010 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
11.
Рушай О. С.
Мікробіологічна безпека хлібопродуктів та кондвиробів функціонального призначення
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2012. - № 44.
12.
Грегірчак Н
. М.
Дослідження впливу протипухлинних вакцин на основі курячих ембріональних білків та білоквмісних метаболітів
Bacillus subtilis
B-7025 на клітинну ланку імунітету у мишей з карциномою легені Льюїс
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2012. - № 45.
13.
Задорожня В. І.
Оцінка розповсюдженості поліовірусів серед населення та об'єктів довкілля
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2012. - № 42.
14.
Рушай О. С.
Дослідження показників мікробіологічної безпеки заквасок хліба функціонального призначення
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2013. - № 49.
15.
Бугера А. Ю.
Впровадження системи НАССР у фармацевтичне виробництво
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2013. - № 49.
16.
Бугера А. Ю.
Фактори росту та їх вплив на перебіг загоєння ран при цукровому діабеті
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2013. - № 51.
17.
Сковоринська О. І.
Розробка плану HACCP для безпеки виробництва хлібопекарських пресованих дріжджів
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2015. - 21, № 3.
18.
Макаренко Є. В.
Дослідження антагоністичних властивостей хліба з функціональними харчовими добавками
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2017. - 23, № 2.
19.
Грегірчак Н
. М.
Мікробіологічний аналіз вершкових кремів зниженої жирності
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2017. - 23, № 3.
20.
Грегірчак Н
. М.
Дослідження сосисок з включенням кверцетину і нативної кверцетинвмісної сировини подовженого терміну зберігання
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2017. - 23, № 4.
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського