РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (14)Автореферати дисертацій (1)Наукова періодика України (25)
Пошуковий запит: (<.>A=Грегірчак Н$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 27
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Пічко В. Б. Стимулювальний вплив електромагнітного поля лінійного індукційного апарата на пектинестеразну активність Penicillium glaucum-I.V.. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
2.

Пічко В. Б. Комплексна переробка відходів шкіряного виробництва з використанням ферментативного гідролізу. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
3.

Грегірчак Н. М. Дія деяких біоцидних препаратів на бактеріальну і грибну мікрофлору. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
4.

Грегірчак Н. М. Стимуляція росту вищих базидіоміцетів роду Pleurotus електромагнітним полем. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
5.

Тесля О. Д. Порівняльна характеристика пресованих дріжджів різних торгових марок. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
6.

Грегірчак Н. М. Порівняння придатності методів визначення мікробіологічної чистоти для нестерильних лікарських засобів. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
7.

Грегірчак Н. М. Розробка та впровадження способу одержання нейстонних біопрепаратів за допомогою флотації : Автореф. дис... канд. техн. наук : 03.00.20. — К., 1999
8.

Кухарчук О. В. Дослідження дії комбінованого біоциду на основі полігексаметиленгуанідину. — 2010 // Харч. пром-сть.
9.

Погрібний П. В. Особливості виділення і очистки бета-дефенсину-2 людини. — 2011 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
10.

Задорожна В. І. Оцінка розповсюдженості ентеровірусів серед населення та об'єктів довкілля в Україні. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
11.

Рушай О. С. Мікробіологічна безпека хлібопродуктів та кондвиробів функціонального призначення // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 44.
12.

Грегірчак Н. М. Дослідження впливу протипухлинних вакцин на основі курячих ембріональних білків та білоквмісних метаболітів Bacillus subtilis B-7025 на клітинну ланку імунітету у мишей з карциномою легені Льюїс // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 45.
13.

Задорожня В. І. Оцінка розповсюдженості поліовірусів серед населення та об'єктів довкілля // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 42.
14.

Рушай О. С. Дослідження показників мікробіологічної безпеки заквасок хліба функціонального призначення // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 49.
15.

Бугера А. Ю. Впровадження системи НАССР у фармацевтичне виробництво // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 49.
16.

Бугера А. Ю. Фактори росту та їх вплив на перебіг загоєння ран при цукровому діабеті // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 51.
17.

Сковоринська О. І. Розробка плану HACCP для безпеки виробництва хлібопекарських пресованих дріжджів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 3.
18.

Макаренко Є. В. Дослідження антагоністичних властивостей хліба з функціональними харчовими добавками // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 2.
19.

Грегірчак Н. М. Мікробіологічний аналіз вершкових кремів зниженої жирності // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 3.
20.

Грегірчак Н. М. Дослідження сосисок з включенням кверцетину і нативної кверцетинвмісної сировини подовженого терміну зберігання // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 4.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського