РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (8)
Автореферати дисертацій (1)
Наукова періодика України (12)
Пошуковий запит:
(<.>A=Бліщ Р$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
10
Представлено документи
з 1 до 10
1.
Бліщ Р
. О.
Вплив активності та норми витрати ферментного препарату розріджувальної дії на показники дозрілої бражки
. — 2006 //
Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка"
.
2.
Бліщ Р
. О.
Вплив режимів розрідження крохмалевмісної сировини на показники дозрілої бражки
. — 2005 //
Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка"
.
3.
Бліщ Р
. О.
Використання комплексу ферментних препаратів для інтенсифікації процесу спиртового бродіння
. — 2007 //
Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка"
.
4.
Бліщ Р
. О.
Інтенсифікація технологічних процесів виробництва спирту активацією гідролітичних ферментів
: Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.07. — К., 2003
5.
Бліщ Р
. О.
Використання фільтрату барди під час одержання спиртових бражок
. — 2010 //
Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка"
.
6.
Бліщ Р
. О.
Застосування ферментних препаратів протеолітичної дії при одержанні спиртової бражки
. — 2012 //
Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка"
.
7.
Сагайдак М. Є.
Підбір перспективних рас дріжджів у виробництві квасу
//
Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка"
. - 2016. - № 841.
8.
Ощипок І. М.
Технологія продукції закладів ресторанного господарства
: підручник. — Львів: ЛТЕУ, 2022
9.
Бліщ Р
. О.
Словник з дисципліни "Теоретичні основи харчових технологій"
: для студентів спец.: 181 "Харчові технологіїї" ступеня вищ. освіти "бакалавр". — Львів: Левада, 2023
10.
Бліщ Р
. О.
Теоретичні основи харчових технологій
: навч. посіб. для студентів спец. 181 "Харчові технології" ВНЗ. — Львів: Левада, 2023. — 170, [1]: a-рис.
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського