Пошуковий запит: (<.>U=Л870.4$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 40
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ІВ205862 Buchholz, Klaus.. Biacatalysts and enzyme technology [Text] / K. Buchholz [та ін.]. - Weinheim : Wiley- VCH, 2005. - XVII, 448 p.: fig. - ISBN 987-3-527-30497-4. - ISBN 3-527-30497-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Kasche, Volker.; Bornscheuer, Iwe T.
Видання зберігається у :
|
2. | ІВ205861 Bommarius, Andreas S.. Biocatalysis [Text] / A. S. Bommarius, B. R. Riebel. - Weinheim : Wiley- VCH, 2004. - XXIII, 611 p.: ill. - Бібліогр.: v kinci st. - ISBN 3-527-30344-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Riebel, Bettina R.
Видання зберігається у :
|
3. | ІВ222969 Struch, Marlene. Strukturbildung in fermentierten Milchprodukten durch Laccasen aus Basidiomyceten [Text] : Diss. / Marlene Struch ; Naturwissenschaftlichen Fak. der Gottfried Wilhelm Leibniz Univ. Hannover. - Hannover, 2016. - VII, 91 S. : Abb. - Бібліогр.: с. 81-90Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Gottfried Wilhelm Leibniz Universität (Hannover). Naturwissenschaftlichen Fakultät
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | MFI5970/1-3 Ionidis, Georgios. The productivity of biocatalytic oxyfunctionalization [Text] : diss. / G. Ionidis ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 2006. - 167 p. - (ETH-Diss ; 16853) 3 mfisheРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Swiss Federal institute of technology Zürich
Видання зберігається у :
|
5. | РА289229 Федотов, Олег Валерійович. Активні продуценти молокозгортаючих ферментів серед гіменоміцетів, їх біологічні особливості та перспективи застосування [Текст] : автореф. дис...канд. біол. наук: 03.00.12 / Федотов Олег Валерійович ; Київський ун-т ім. Т.Г.Шевченка. - К., 1995. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський університет імені Т. Г. Шевченка
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС48141 Федотов, Олег Валерьевич. Активные продуценты молокосвертывающих ферментов среди гименомицетов, их биологические особенности и перспективы применения [Текст] : дис...канд. биол. наук: 03.00.12 / Федотов Олег Валерьевич ; Донецкий ун-т. - Донецк, 1995. - 257 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецкий университет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС136234 Бурцева, Ганна Володимирівна. Біологічні властивості бактерій, здатних до ферментування м'ясної сировини [Текст] : дис. ... канд. біол. наук : 03.00.07 / Бурцева Ганна Володимирівна ; Нац. акад. аграр. наук України, Технол. ін-т молока та м'яса. - К., 2011. - 166 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 129-150.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія аграрних наук України (Київ); Технологічний інститут молока та м'яса
Видання зберігається у :
|
8. | РА386227 Бурцева, Ганна Володимирівна. Біологічні властивості бактерій, здатних до ферментування м'ясної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 03.00.07 / Бурцева Ганна Володимирівна ; Нац. акад. наук України, Ін-т мікробіології і вірусології ім. Д. К. Заболотного. - К., 2011. - 20 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Інститут мікробіології і вірусології імені Д. К. Заболотного (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА422069 Омельчук, Євген Олександрович. Біотехнологія целюлолітичних ферментних препаратів термотолерантних мікроміцетів родів Aspergillus i Corynascus [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Омельчук Євген Олександрович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 22 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА290365 Шолтысек, Катажина. Биотехнологические основы получения и использования протеолитического ферментного препарата из Penicillinum roqueforti в производстве мясных, молочных, рыбных продуктов и кормов [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.04; 03.00.23 / Шолтысек Катажина ; Одесская академия пищевых технологий. - О., 1994. - 34 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ДС49137 Шолтысек, Катажина. Биотехнологические основы получения и использования протеолитического ферментного препарата из Penicillium roqueforti в производстве мясных, молочных, рыбных продуктов и кормов [Текст] : дис...д-ра техн. наук: 05.18.04; 03.00.23 / Шолтысек Катажина ; Одесская академия пищевых технологий. - О., 1994. - 393 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА365752 Облак, Вікторія Ігорівна. Виділення та характеристика ферментного комплексу міцеліальних грибів з дріжджелітичною активністю [Текст] : автореф. дис... канд. біол. наук: 03.00.20 / Облак Вікторія Ігорівна ; Харківський національний ун-т ім. В.Н.Каразіна. - Х., 2009. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА416010 Мхитарян, Анна Вардгесовна. Выделение, характеристика и возможности применения D-аминоацилазы из нового вида микробов семейства Alcaligenaceae [Text] : автореф. дис. ... канд. биол. наук : 03.00.14 / Мхитарян Анна Вардгесовна ; НПЦ "Армбиотехнология" НАН РА ГНКО. - Ереван, 2015. - 24 с. : рис., табл. - Текст вірм.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Национальная академия наук Республики Армения; "Армбиотехнология", научно-производственный центр, государственная некоммерческая организация
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА313139 Кайырманова, Гулжан Кайыржановна. Изучение свойств биокатализаторов, полученных на основе клеток дрожжей, иммобилизованных на модифицированных носителях [Текст] : автореф. дис... канд. биол. наук: 03.00.07 / Кайырманова Гулжан Кайыржановна. - Алматы, 2001. - 28 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | ДС55632 Гуцалюк, Валерий Михайлович. Концентрирование и очистка растворов биополимеров пищевого назначения ультрафильтрацией [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / В.М.Гуцалюк ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 589 с.: ил.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский гос. университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА293501 Гуцалюк, Валерій Михайлович. Концентрування та очищення розчинів біополімерів харчового призначення ультрафільтрацією [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Гуцалюк Валерій Михайлович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 42 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | Р107241 Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Основи ферментології" для студентів усіх форм навчання зі спеціальностей 7.091705 "Технологія жирів та жирозамінників" і 7.091704 "Технологія бродильних виробництв та виноробства" [Текст] / Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т" ; уклад. П. О. Некрасов, Л. А. Данилова. - Х. : НТУ "ХПІ", 2006. - 33 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Некрасов, Павло Олександрович (уклад.); Данилова, Людмила Андріївна (уклад.); Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" (Харків)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | ДС153120 Стабніков, Віктор Петрович. Наукові засади створення біотехнологій біоцементації для використання в охороні довкілля і промисловості [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 03.00.20 / Стабніков Віктор Петрович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 411 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 313-357.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | РА437043 Стабніков, Віктор Петрович. Наукові засади створення біотехнологій біоцементації для використання в охороні довкілля і промисловості [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 03.00.20 / Стабніков Віктор Петрович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 43 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | РА352447 Абдулазіз Абду Яхья Аббас Отримання та використання глюкозооксидази в технології харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Абдулазіз Абду Яхья Аббас ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |