Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Світлична М$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.
ВА604028
Світлична, М. Л..
Організація виробництва та обслуговування у підприємствах громадського харчування [Текст] : навч. посіб.- практикум / М. Л. Світлична ; Житомирський комерційний технікум. - Житомир : М.А.К., 2001. - 191 с.: іл. - ISBN 966-7626-12-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Житомирський комерційний технікум

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА719334
Світлична, Марія Луківна.
Особливості ресторанного сервісу [Текст] : навчальний посібник-практикум / М. Л. Світлична. - Житомир : Полісся, 2009. - 368 с.: іл. - Бібліогр.: с. 362-367. - ISBN 978-966-655-483-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
Табачник Д.В. ВА2335
Світлична, Марія Луківна.
Організація виробництва в закладах ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб.-практикум / М. Л. Світлична ; ВДНЗ "Житомир. коледж ресторан.-турист. бізнесу і торгівлі". - Житомир : Полісся, 2013. - 216 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 214-215. - 500 прим. - ISBN 978-966-655-686-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Житомирський коледж ресторанно-туристичного бізнесу і торгівлі", вищий державний навчальний заклад

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА781502
Світлична, Марія Луківна.
Організація виробництва в закладах ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб.-практикум / М. Л. Світлична ; ВДНЗ "Житомир. коледж ресторан.-турист. бізнесу і торгівлі". - Житомир : Полісся, 2013. - 216 с. : табл. - Бібліогр.: с. 214-215. - 500 прим. - ISBN 978-966-655-686-1
На обкл. авт. не зазнач.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
"Житомирський коледж ресторанно-туристичного бізнесу і торгівлі", вищий державний навчальний заклад

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського