Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (7)Наукова періодика України (7)
Пошуковий запит: (<.>A=Ратушный А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.
ВА625329
Ратушный, А. С..
Изменение белков и других азотистых веществ при кулинарной обработке продуктов [Текст] : учеб. пособие по дисциплине "Технология продукции общественного питания" для студ. вузов, обуч. по спец. 271200-Технология продуктов общественного питания / А. С. Ратушный [и др.]. - М. : [б.и.], 2001. - 104 с. - Библиогр. рек. лит.: с.99-103. - ISBN 5-7237-0266-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Литвинова, Е. В.; Иванникова, Т. В.

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА636919
Топольник, Вера Григорьевна.
Системный анализ процессов производства кулинарной продукции [Текст] / В. Г. Топольник, А. С. Ратушный ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк : ДонГУЭТ, 2003. - 152 с.: рис. - Библиогр.: с. 147-151. - ISBN 966-7634-68-Х

Рубрикатор НБУВ:
 Л99 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ратушный, Александр Сергеевич; Донецкий государственный университет экономики и торговли имени М. Туган-Барановского

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА696581
Топольник, Вера Григорьевна.
Квалиметрия в ресторанном хозяйстве [Текст] : монография / В. Г. Топольник, А. С. Ратушный ; Донецкий национальный ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк : ДонНУЭТ, 2008. - 243 с. - Библиогр.: с. 234-243 (108 назв.). - ISBN 978-966-385-081-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ратушный, Александр Сергеевич; Донецкий национальный университет экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського