![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Полевич В$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС75243 Полевич, Віталій Вадимович. Моделювання технологічних процесів і розробка прогресивного обладнання для переробки харчової сировини [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Полевич Віталій Вадимович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 374 арк.: рис., табл. - арк. 272-320Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА319632 Полевич, Віталій Вадимович. Моделювання технологічних процесів і розробка прогресивного обладнання для переробки харчової сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Полевич Віталій Вадимович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 32 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА728774 Технології харчової та кулінарної продукції з використанням білків молока [Текст] : монографія / Ф. В. Перцевий [та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ , 2010. - 224 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 223-224. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-147-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Перцевий, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Юрченко, Світлана Леонідівна; Полевич, Віталій Вадимович; Савгіра, Юрій Олексійович; Янчева, Марина Олександрівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА731259 Полевич, Віталій Вадимович. Вища математика: Вступ до математичного аналізу. Диференціальне числення функції однієї та багатьох змінних [Текст] : навч. посіб. / В. В. Полевич, Л. О. Пархоменко ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2010. - 164 с. - Бібліогр.: с. 164. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-151-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Пархоменко, Лариса Олександрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА736127 Використання продуктів переробки харчової кістки у технології продуктів спеціального призначення [Текст] : монографія / [Черевко О. І. та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [ХДУХТ], 2010. - 200 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 174-192. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-187-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Головко, Микола Павлович; Полевич, Віталій Вадимович; Чуйко, Людмила Олексіївна; Серік, Максим Леонідович; Головко, Тетяна Миколаївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | В355317/1 Наукові основи технології мінералізованих продуктів харчування [Текст] : монографія : у 3 ч. / за заг. ред. О. І. Черевка, В. М. Михайлова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013. Ч. 1 : Використання продуктів переробки харчової кістки в технології продуктів спеціального призначення / [О. І. Черевко та ін.]. - 2013. - 206 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 188-206. - 50 прим. - ISBN 978-966-405-318-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович \ред.\; Михайлов, Валерій Михайлович \ред.\; Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Головко, Микола Павлович; Полевич, Віталій Вадимович; Чуйко, Людмила Олексіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|