Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (7)Наукова періодика України (3)Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Полевич В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.
ДС75243
   Полевич, Віталій Вадимович.
Моделювання технологічних процесів і розробка прогресивного обладнання для переробки харчової сировини [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Полевич Віталій Вадимович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 374 арк.: рис., табл. - арк. 272-320

Рубрикатор НБУВ:
 Л81-5 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА319632
   Полевич, Віталій Вадимович.
Моделювання технологічних процесів і розробка прогресивного обладнання для переробки харчової сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Полевич Віталій Вадимович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 32 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л81-5 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА728774

Технології харчової та кулінарної продукції з використанням білків молока [Текст] : монографія / Ф. В. Перцевий [та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ , 2010. - 224 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 223-224. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-147-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Перцевий, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Юрченко, Світлана Леонідівна; Полевич, Віталій Вадимович; Савгіра, Юрій Олексійович; Янчева, Марина Олександрівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА731259
   Полевич, Віталій Вадимович.
Вища математика: Вступ до математичного аналізу. Диференціальне числення функції однієї та багатьох змінних [Текст] : навч. посіб. / В. В. Полевич, Л. О. Пархоменко ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2010. - 164 с. - Бібліогр.: с. 164. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-151-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пархоменко, Лариса Олександрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА736127

Використання продуктів переробки харчової кістки у технології продуктів спеціального призначення [Текст] : монографія / [Черевко О. І. та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [ХДУХТ], 2010. - 200 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 174-192. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-187-0

Рубрикатор НБУВ:
 Л99-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Головко, Микола Павлович; Полевич, Віталій Вадимович; Чуйко, Людмила Олексіївна; Серік, Максим Леонідович; Головко, Тетяна Миколаївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
В355317/1
Наукові основи технології мінералізованих продуктів харчування [Текст] : монографія : у 3 ч. / за заг. ред. О. І. Черевка, В. М. Михайлова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013.
Ч. 1 : Використання продуктів переробки харчової кістки в технології продуктів спеціального призначення / [О. І. Черевко та ін.]. - 2013. - 206 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 188-206. - 50 прим. - ISBN 978-966-405-318-8

Рубрикатор НБУВ:
 Л99-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович \ред.\; Михайлов, Валерій Михайлович \ред.\; Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Головко, Микола Павлович; Полевич, Віталій Вадимович; Чуйко, Людмила Олексіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського