Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (4)Наукова періодика України (2)
Пошуковий запит: (<.>A=Онопрійчук О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.
РА360076
Онопрійчук, Олена Олександрівна.
Удосконалення технології сиркових виробів із зерновими інгредієнтами [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Онопрійчук Олена Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 22 с.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
Р105034

Хімія сировини для виробництва молочних продуктів [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни та викон. індивід. завдань для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберіганя, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Г. Б. Федорова, О. О. Онопрійчук. - К. : НУХТ, 2005. - 19 с. - Бібліогр.: с. 18-19

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Федорова, Ганна Борисівна (уклад.); Онопрійчук, Олена Олександрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА717743

Технологія переробки сировини тваринного походження [Текст] : метод. вказ. до викон. лабораторних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія хлібопекарських, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" спеціалізації 7.09170201 "Харчова технологія багатопрофільних підприємств" напряму 0917 "Харчова технологія і інженерія" ден. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Н. В. Білоус, О. О. Онопрійчук. - К. : НУХТ, 2006. - 49 с. - Бібліогр.: с. 48-49

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Білоус, Надія Василівна (уклад.); Онопрійчук, Олена Олександрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА855300
   Савченко, О. А.
Науково-практичні аспекти технології сиркових виробів із зерновими інгрідієнтами [Текст] : монографія / О. А. Савченко, О. О. Онопрійчук, О. В. Грек ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Компринт, 2021. - 198 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-617-8184-04-9

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Онопрійчук, О. О.; Грек, О. В.; Національний університет біоресурсів і природокористування України

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС145440
Онопрійчук, Олена Олександрівна.
Удосконалення технології сиркових виробів із зерновими інгредієнтами [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Онопрійчук Олена Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2008. - 184, [20], 20 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 154-178.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА865708

Практикум з технології молока та молочних продуктів [Текст] : навч. посіб. для студентів ВНЗ, які навчаються за напрямом підгот. "Харчові технології та інженерія" / [О. В. Грек та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2015. - 431 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 423-427. - 300 (1-150) прим. - ISBN 978-966-612-169-4
Присвяч. 130-річчю НУХТ.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Грек, Олена Вікторівна; Ющенко, Наталія Михайлівна; Осьмак, Тетяна Григорівна; Онопрійчук, Олена Олександрівна; Рибак, Ольга Миколаївна; Тимчук, Алла Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна; Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА867583

Технологічні розрахунки у молочній промисловості [Текст] : навч. посіб. для студентів ВНЗ, які навчаються за напрямом підгот. "Харчові технології та інженерія" / [Г. Є. Поліщук та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2013. - 343 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 339-341. - 300 прим. - ISBN 978-966-612-142-7
130 Нац. ун-ту харч. технологій.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Поліщук, Галина Євгенівна; Грек, Олена Вікторівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Осьмак, Тетяна Григорівна; Ющенко, Наталія Михайлівна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Савченко, Олександр Аркадійович; Онопрійчук, Олена Олександрівна; Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського