Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (3)Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (22)Наукова періодика України (17)Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Некрасов П$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 15
Представлено документи з 1 до 15
1.
ДС84148
   Некрасов, Павло Олександрович.
Ферментна технологія модифікування жирів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / Некрасов Павло Олександрович ; Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т". - Х., 2004. - 124 арк. - арк. 107-117

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" (Харків)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА330183
   Некрасов, Павло Олександрович.
Ферментна технологія модифікування жирів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / Некрасов Павло Олександрович ; Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т". - Х., 2004. - 21 с.: рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" (Харків)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА606678

Проблемы урожая [Текст] : сб. ст. / А. Л. Вайнштейн [и др.] ; ред. А. Чаянов. - М. : Экономическая жизнь, 1926. - 338 с. - (Труды / НИИ сельско-хозяйственной экономики)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Вайнштейн, А. Л.; Давидович, М.; Некрасов, П.; Розов, Н.; Обухов, В.; Чаянов, А. (ред.); НИИ сельско-хозяйственной экономики

Видання зберігається у :

4.
ВА646351
Емельянов, Виталий Михайлович.
Защита населения и территорий в чрезвычайных ситуациях [Текст] : учеб. пособ. для студ. вузов / В. М. Емельянов [и др.] ; Московский гос. ун-т им. М.В.Ломоносова. - М. : Академический Проект, 2003. - 474 с.: рис. - (Gaudeamus). - Библиогр.: с. 468-470. - ISBN 5-8291-0219-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Коханов, Владимир Николаевич; Некрасов, Павел Алексеевич; Московский гос. университет имени М. В. Ломоносова

Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд

5.
ВА681059
   Данилова, Людмила Андріївна.
Технологія пива [Текст] : навч. посібник для студ. усіх форм навч. напряму "Харчова технологія та інженерія" / Л. А. Данилова, П. О. Некрасов ; Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т". - Х. : НТУ "ХПІ", 2006. - 224 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 197. - ISBN 966-593-470-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Некрасов, Павло Олександрович; Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" (Харків)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
Р107232

Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Біохімія та технічна мікробіологія сировини і продуктів" для студентів усіх форм навчання зі спеціальності 7.091705 "Технологія жирів та жирозамінників" [Текст] / уклад. Л. А. Данилова, П. О. Некрасов ; Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т". - Х. : НТУ "ХПІ", 2006. - 25 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Данилова, Людмила Андріївна (уклад.); Некрасов, Павло Олександрович (уклад.); Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" (Харків)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
Р107241

Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Основи ферментології" для студентів усіх форм навчання зі спеціальностей 7.091705 "Технологія жирів та жирозамінників" і 7.091704 "Технологія бродильних виробництв та виноробства" [Текст] / Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т" ; уклад. П. О. Некрасов, Л. А. Данилова. - Х. : НТУ "ХПІ", 2006. - 33 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Некрасов, Павло Олександрович (уклад.); Данилова, Людмила Андріївна (уклад.); Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" (Харків)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВА676440

Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Технологія пива" для студентів усіх форм навчання зі спеціальності 7.091704 "Технологія бродильних виробництв та виноробства" [Текст] / Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т" ; уклад. Л. А. Данилова, П. О. Некрасов. - Х. : НТУ "ХПІ", 2006. - 84 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 68

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Данилова, Людмила Андріївна (уклад.); Некрасов, Павло Олександрович (уклад.); Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" (Харків)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА378171
   Некрасов, Павло Олександрович.
Науково-практичні основи технології жирів функціонального призначення [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.06 / Некрасов Павло Олександрович ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х., 2010. - 36 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ДС128677
   Некрасов, Павло Олександрович.
Науково-практичні основи технології жирів функціонального призначення [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.06 / Некрасов Павло Олександрович ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х., 2010. - 389 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 332-389.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ВА757788

Технологія модифікованих жирів [Текст] : навч. посіб. для студ. спец. 7.05170102 "Технологія жирів і жирозамінників" / [Ф. Ф. Гладкий та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х. : Підручник НТУ "ХПІ", 2012. - 199 с. + 5 арк. рис. - Бібліогр.: с. 197-199. - 500, 1-й з-д 1-50 прим. - ISBN 978-966-2426-56-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гладкий, Федір Федорович; Тимченко, Валентина Кузьмівна; Демидов, Ігор Миколайович; Некрасов, П. О.; Півень, О. М.; "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ВА779156

Технологія модифікованих жирів [Текст] : навч. посіб. для судентів ВНЗ / [Ф. Ф. Гладкий та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - 2-ге вид., переробл. - Харків : Підручник НТУ "ХПІ", 2014. - 202 с. : рис., табл. + 5 арк. дод. - Бібліогр.: с. 199-202. - 500 (1-й з-д 1-200) прим. - ISBN 978-617-687-002-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гладкий, Федір Федорович; Тимченко, Валентина Кузьмівна; Демидов, Ігор Миколайович; Некрасов, П. О.; Півень, О. М.; Федякіна, З. П.; "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ВА789589

Научно-практические основы технологии бродильных производств [Текст] : учеб. пособие для студентов всех форм обучения по направлению 6.051701 "Пищевые технологии и инженерия" по специальности 7(8).05170106 "Технологии продуктов брожения и виноделия" / [Ф. Ф. Гладкий и др.] ; Нац. техн. ун-т "Харьк. политехн. ин-т". - Харьков : Підручник НТУ "ХПІ", 2014. - 199 с. - Бібліогр.: с. 199. - 300 (1-й з-д 1-100) прим. - ISBN 978-617-687-042-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гладкий, Федор Федорович; Данилова, Людмила Андреевна; Некрасов, Павел Александрович; Демидов, И. Н.; Березка, Т. А.; "Харьковский политехнический институт", национальный технический университет

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ВА830228

Сенсорний аналіз харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. для студентів всіх форм навчання спец. 181 "Харчові технології" спеціалізації 181-01 "Технології жирів, жирозамінників і ефірних олій" / Ф. Ф. Гладкий [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Харків : НТУ "ХПІ" : Технол. центр, 2018. - 131 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 130-131. - 300 прим. - ISBN 978-617-7319-16-9

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гладкий, Федір Федорович; Некрасов, Павло Олександрович; Тимченко, Валентина Кузьмівна; Федякіна, Зоя Павлівна; Куниця, К. В.; Мольченко, С. М.; "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ВА846173

Жирнокислотний, стериновий та ацилгліцериновий склад олій і жирів [Текст] : довід. : для студентів спец. 181 "Харчові технології" / І. В. Левчук [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Київ : Сталь, 2020. - 205, [2 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 193-202. - 500 прим. - ISBN 978-617-676-162-4

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Левчук, Ірина Володимирівна; Некрасов, Павло Олександрович; Кіщенко, Володимир Анатолійович; Голубець, Ольга Валеріївна; Тимченко, Валентина Кузьмівна; Арутюнян, Тетяна Володимирівна; "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського